aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ λόγος που δεν βγήκε στον εξώστη ο Τάαμαρι

Ο λόγος που δεν βγήκε στον εξώστη ο Τάαμαρι

Χιλιάδες φίλοι του ΑΠΟΕΛ βρέθηκαν στο οίκημα του σωματείου για να πανηγυρίσουν με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο την κατάκτηση του 28ου πρωταθλήματος στην ιστορία της ομάδας. Οι πρωταγωνιστές μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ομόνοια επιβιβάστηκαν σε ανοικτό λεωφορείο πήγαν στον εξώστη και αποθεώθηκαν από τον κόσμο.

Ένας-ένας έβγαιναν στον εξώστη και γνώριζε την αποθέωση. Ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που δεν βγήκε στον εξώστη ήταν ο Μούσα Αλ Τάαμαρι, γεγονός που προκάλεσε απορία στις τάξεις του κόσμου, αφού περίμεναν με αγωνία τον Ιορδανό.

Ο λόγος που δεν βγήκε στον εξώστη ο Τάαμαρι είναι το Ραμαζάνι, η γιορτή των Μουσουλμάνων με βάση την οποία απαγορεύεται κάποιος να φάει ή να πιεί κάτι πριν δύσει ο ήλιος. Εξαιτίας αυτού ο Τάαμαρι ένιωσε αδιαθεσία και παρά το γεγονός ότι έκανε την διαδρομή προς το οίκημα δεν βγήκε στον εξώστη, καθώς οι άνθρωποι του ΑΠΟΕΛ τον μετέφεραν στο σπίτι του λόγω αδιαθεσίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ