aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ«Ο Λομπιανίτζε “σφραγίζει” τη μετεγγραφή Πιέρου Σωτηρίου!»

«Ο Λομπιανίτζε “σφραγίζει” τη μετεγγραφή Πιέρου Σωτηρίου!»

Όχι απλά συντηρείται το ενδεχόμενο μετεγγραφής του Πιέρου Σωτηρίου στην Λουντογκόρετς αλλά πληθαίνουν τα δημοσιεύματα και οι πηγές πληροφόρησης που αναφέρουν ότι αυξάνονται οι πιθανότητες μετακόμισης του Κύπριου διεθνούς επιθετικού στη Βουλγαρία.

Σημείο «κλειδί», σύμφωνα με σημερινά ρεπορτάζ σε Βουλγαρία, Καζακστάν και Γεωργία, είναι οι προσπάθειες της Αστάνα για απόκτηση του Ελγκούγια Λομπιανίτζε. Ο Γεωργιανός επιθετικός αποχώρησε από την Καϊσάρ τον Ιανουάριο και είναι σε διαπραγματεύσεις για την Αστάνα. Εφόσον ο 28χρονος συμπαίκτης των Λόρια, Οκριασβίλι, Νταουσβίλι και Κβιλιτάια στην εθνική Γεωργίας αποδεχθεί την πρόταση της Αστάνα τότε θα ανοίξει διάπλατα ο δρόμος για μετακόμιση του Σωτηρίου στη Λουντογκόρετς.

Η πρωτοπόρος του βουλγάρικου πρωταθλήματος «καίγεται» για ενίσχυση στην γραμμή κρούσης, καθώς δεν υπάρχει άλλη διαθέσιμη επιλογή πέραν του Κλαούντιο Κέσερου. Ο Πιέρος Σωτηρίου δεν είναι αρνητικός σε μετεγγραφή του στη Λουντογκόρετς, όμως για να γίνει η μετεγγραφή θα πρέπει οι Βούλγαροι να αποζημιώσουν την Αστάνα με ένα ποσό που ξεπερνά τα 500.000 ευρώ (πληροφορίες αναφέρουν για 800.000 ευρώ) και φυσικά να καλύψουν το «παχυλό» συμβόλαιο του Κύπριου άσου που φτάνει τα 730.000 ευρώ ετησίως!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ