aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ο Κρίστιανσεν ζήτησε τουλάχιστον €250.000 για να ανανεώσει»

«Ο Κρίστιανσεν ζήτησε τουλάχιστον €250.000 για να ανανεώσει»

Ο ΑΠΟΕΛ αναζητάει τον άνθρωπο που θα καθήσει στον πάγκο του μετά τη φυγή του Τόμας Κρίστιανσεν και σύμφωνα με τα ελλαδικά ΜΜΕ χτύπησε την πόρτα του Γιώργου Δώνη! Μάλιστα, σε παρασκηνιακή στήλη της ιστοσελίδας contra.gr γίνεται αναφορά και στις απολαβές του Κρίστιανσεν.

Αναλυτικά: «Ο Τόμας Κρίστιανσεν κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή Κύπρου τη φετινή σεζόν με το ΑΠΟΕΛ όμως η νέα σεζόν δεν θα τον βρει στους γαλαζοκίτρινους καθώς κρίθηκαν υψηλές οι οικονομικές απαιτήσεις του (έπαιρνε 140 χιλιάδες ευρώ το χρόνο και ζήτησε 250 τουλάχιστον για να ανανεώσει) και έτσι η ομάδα της Κύπρου βγήκε στην αγορά για τον αντικαταστάτη του.

Αρκετά είναι μέχρι στιγμής τα ονόματα που ακούγονται για τον πάγκο των πρωταθλητών Κύπρου και ένα από αυτά είναι και αυτό του Γιώργου Δώνη, με τον ΑΠΟΕΛ να επιβεβαιώνει μάλιστα πως μιλάει με τον Έλληνα τεχνικό.

Ο 47χρονος τεχνικός είναι ελεύθερος εδώ και λίγο καιρό μετά τη λήξη της συνεργασίας του με την Αλ Σαρτζά αλλά αυτή τη στιγμή περιμένει πρόταση από την Σαουδική Αραβία και έχει αυτό ως προτεραιότητα.

Αυτό δεν αποκλείει πάντως το ενδεχόμενο οι δύο πλευρές να έρθουν πιο κοντά, από τη στιγμή που η προοπτική της συμμετοχής του ΑΠΟΕΛ στο Champions League δεν αφήνει αδιάφορο τον άλλοτε τεχνικό των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ατρομήτου και ΑΕΛ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ