aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαPREMIER LEAGUE«Ο Κρίστιανσεν θα πάρει τη Λιντς εκεί που ανήκει»

«Ο Κρίστιανσεν θα πάρει τη Λιντς εκεί που ανήκει»

Τον διορισμό του Τόμας Κρίστιανσεν στη θέση του προπονητή της ομάδας ανακοίνωσε η Λιντς με τον διευθυντή της ομάδας Άνγκους Κίνεαρ, να λέει για την επιλογή: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για την ανακοίνωση αυτή γιατί ολοκληρώνει μία ενδελεχή και εκτενή έρευνα για την αναζήτηση προπονητή, ενώ υπήρχε ενδιαφέρον από όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο».

Και πρόσθεσε: «Θέλαμε να διορίσουμε κάποιον ο οποίος να μας βοηθήσει να δημιουργήσει μία κουλτούρα νικητή στο σύλλογο και να ενώσει όσους συνδέονται με την Λίντς, από τους παίκτες μέχρι τους οπαδούς, και τελικά να πάρει την ομάδα εκεί που όλοι πιστεύουμε ότι ανήκει (σ.σ. αναφέρεται στην επιστροφή στην Premier League).

«Ο Τόμας ήταν κάποιος ο οποίος ήταν στο ραντάρ μας από την αρχή της διαδικασίας και γρήγορα φάνηκε ότι ήταν αυτός που αναζητούσαμε. Είμαστε βέβαιοι ότι βρήκαμε τον άνθρωπο που μπορεί να πάρει τον σύλλογο στο επόμενο επίπεδο», κατέληξε.

Ο τέως προπονητής του ΑΠΟΕΛ θα παρουσιαστεί σε συνέντευξη Τύπου την Δευτέρα (19/6), ενώ θα προβληθεί και συνέντευξη του στο κανάλι της ομάδας.

Κoντά σε deal με Κρίστιανσεν

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ