aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Κρίστιανσεν πήρε τις αποφάσεις του

Ο Κρίστιανσεν πήρε τις αποφάσεις του

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τόμας Κρίστιανσεν, φαίνεται πως έχει καταλήξει σε μεγάλο βαθμό στο αρχικό σχήμα που θα παρατάξει μεθαύριο βράδυ στο στάδιο Πάρκεν.

Ο Μπόι Βάτερμαν θα διατηρήσει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια για πέμπτο σερί ευρωπαϊκό παιχνίδι, όπως και ο Νεκτάριος Αλεξάνδρου στο αριστερό άκρο της άμυνας, αλλά και οι Ινιάκι Αστίθ, Ρομπέρτο Καρλάο στο κέντρο της οπισθοφυλακής.

Στη δεξιά πλευρά θα αγωνισθεί ο Ζίφκο Μιλάνοφ που δεν χρησιμοποιήθηκε μονάχα στη ρεβάνς με την ΤΝS. Στην καρδιά της μεσαίας γραμμής θα πάρουν θέση μάχης οι Νούνο Μοράις, Βινίσιους Ολιβέιρα και στις πτέρυγες θα βρεθούν οι Γιάννης Γιαννιώτας (δεξιά), Γιώργος Εφραίμ (αριστερά).

Στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει θέση μάχης σε άλλο έναν αγώνα ο Πιέρος Σωτηρίου και λίγο πιο πίσω του αναμένεται πως θα κινείται ο Αντρέα Ορλάντι. Εάν οι εκτιμήσεις επιβεβαιωθούν και ο τελευταίος πάρει φανέλα βασικού, θα πρόκειται για την παρθενική του παρουσία στο αρχικό σχήμα σε ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ