aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Κρίστιανσεν και η Ομόνοια

Ο Κρίστιανσεν και η Ομόνοια

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Είναι μια ώρα δύσκολη. Για την ακρίβεια 90 και κάτι λεπτά, για τον ΑΠΟΕΛ το αυριανό ντέρμπι με την Ομόνοια. Ο Τόμας Κρίστιανσεν έχει μετρημένα τα κουκιά του και (λογικά) έχει πάρει τις αποφάσεις του σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα.

Εφόσον ο Δανός δεν (μας) επιφυλάσσει κάποια έκπληξη, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βάτερμαν, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Μιλάνοφ και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Αστίθ, Ιωάννου, ενώ παίζει και το σενάριο να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα ο Μερκής. Στο αριστερό άκρο θα είναι ο Λάγο, αμυντικά χαφ ο Μοράις με τον Κάνιας και στα άκρα ο Βάντερ (δεξιά) και ο Μπαράλ (αριστερά).

«Αιχμή του δόρατος» θα είναι, σε έναν ακόμα αγώνα ο Πιέρος Σωτηρίου, ενώ η ενδέκατη θέση θα εξαρτηθεί από το σύστημα που θα αποφασίσει να χρησιμοποιήσει ο καθ’ ύλην αρμόδιος των γαλαζοκιτρίνων. Αν πάει με δύο επιθετικούς αυτός θα είναι ο Ντε Καμάργκο, αν πάει με 4-2-3-1, τότε στη σέντρα του γηπέδου θα δούμε τον Μπερτόλιο.

Εδώ πάντως να πούμε πως τόσο στον αγώνα του πρώτου γύρου, όσο και σ’ αυτόν του δευτέρου, ο Δανός τεχνικός παρέταξε την ομάδα του με δύο επιθετικούς. Στον πρώτο αγώνα είχε ως επιθετικό δίδυμο τους Ντε Καμάργκο, Πιέρο Σωτηρίου και στον δεύτερο τους Μπαράλ και Σωτηρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ