aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ο Κόντε μπορεί να αποχωρήσει ανά πάσα στιγμή με εξαγορά της ρήτρας»

«Ο Κόντε μπορεί να αποχωρήσει ανά πάσα στιγμή με εξαγορά της ρήτρας»

Ανοιχτός σε κάθε πρόταση παραχώρησης του Πέδρο Κόντε, για τον οποίο ενδιαφέρθηκε ο ΑΠΟΕΛ, είναι ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, ο οποίος τόνισε ότι ο Ισπανός επιθετικός θα αποχωρήσει μόνο εφόσον καλυφθεί η ρήτρα αγοράς του.

Διαβάστε επίσης: Εξετάζεται ο Βιέιρα, αλλά δεν είναι η πρώτη επιλογή

O διοικητικός ηγέτης της ομάδας της Ηπείρου προσέθεσε μίλησε γι’ αυτό το θέμα κατά τη διάρκεια της επίσημης πρώτης της ομάδας: «Αυτή τη στιγμή η ομάδα είναι έτοιμη να ξεκινήσει την προετοιμασία. Υπάρχει ένα πρόβλημα με τον Πέδρο Κόντε, δεν ξέρουμε αν θα αποχωρήσει από την ομάδα ή όχι. Το συμβόλαιό του είναι σε ισχύ, εμείς θέλουμε να τον κρατήσουμε στην ομάδα, αλλά όπως ξέρετε είναι θέμα εξαγοράς του συμβολαίου του».

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Άλλο η λίστα, άλλο οι αποχωρήσεις

Για το πόσο θα περιμένει η ομάδα τον Κόντε: «Το κακό είναι ότι μπορεί να γίνει κάτι ανά πάσα στιγμή, από την 1η Ιουλίου μέχρι τις 31 Αυγούστου. Θα περιμένουμε μερικές μέρες ακόμα και αναλόγως θα κρίνουμε αν πρέπει να φέρουμε ένα ακόμα σέντερ φορ, ώστε για παν ενδεχόμενο να είμαστε καλυμμένοι».

Διαβάστε επίσης: Συνεχίζεται η πορτοκαλί «παράνοια»

Για το αν ο Κόντε θα φύγει μόνο με εξαγορά της ρήτρας: «Ακριβώς»: Για το που θα μπει ο πήχης: «Όπως κάθε χρονιά ξεκινάμε να σωθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα  και από εκεί και πέρα θα δούμε. Αν πέσουν 4 ή 6 ομάδες, θα είναι πολύ δύσκολο το πρωτάθλημα και γι’ αυτό κάναμε τις μεταγραφές φέτος τόσο γρήγορα, για να είμαστε έτοιμοι».

Διαβάστε επίσης: Ο νεαρός και άπειρος Σαν στο Σούντουβα – ΑΠΟΕΛ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ