aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«O Kολοκούδιας με... έστειλε στο Ντουμπάι»

«O Kολοκούδιας με… έστειλε στο Ντουμπάι»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Επέλαση» με τους Μάκη Νικολάου και Γιώργο Σαββίδη στον Σπορ FM95 ήταν ο πρώην προπονητής του ΑΠΟΕΛ Γιώργος Δώνης, που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην αποχώρησή του από τους γαλαζοκίτρινους, ενώ αναφέρθηκε και στους αγώνες με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Αρχικά, είπε χαριτολογώντας: «O Kολοκούδιας με… έδιωξε από τον ΑΠΟΕΛ και με έστειλε στο Ντουμπάι», εννοώντας βέβαια στο τελευταίο του παιχνίδι ως προπονητής των γαλαζοκιτρίνων, αφού μετά την ισοπαλία 1-1 με την Αγία Νάπα (5 Ιανουαρίου 2015) εκδόθηκε το «διαζύγιο» με τον ΑΠΟΕΛ και στη συνέχεια ανέλαβε την Αλ Χιλάλ στη Σαουδική Αραβία και ακολούθως την Αλ Σάρχα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων

Όσον αφορά τους αγώνες με την Αθλέτικ Μπιλμπάο τόνισε πως βλέπει 50-50 την πρόκριση, καθώς το ΓΣΠ είναι μια «καυτή» έδρα που μπορεί να βοηθήσει τους γαλαζοκίτρινους να επιβληθούν επί οποιουδήποτε αντιπάλου.

Ανέφερε επίσης πως οι Βάσκοι έχουν ορμή στην έδρα τους όταν αγωνίζονται, αλλά απέναντι σε αντίπαλο που θα προσπαθήσει να τους «σπάσει» το ρυθμό είναι πιθανό να αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Σε σχέση με την πιθανότητα να στοιχίσει σε βαθμούς στο πρωτάθλημα σχολίασε: «Αυτά τα παιχνίδια είναι ιστορικά. Ακόμα και να χάσεις τρεις βαθμούς στο πρωτάθλημα, υπάρχει η δεύτερη φάση και μπορείς να τους καλύψεις. Αν όμως καταφέρεις να περάσεις από τη Μπιλμπάο γράφεις ιστορία».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ