aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ «κώδικας» της 11άδας (μέσα Καρλάο και Μιλάνοφ, έξω ο Λάγο)

Ο «κώδικας» της 11άδας (μέσα Καρλάο και Μιλάνοφ, έξω ο Λάγο)

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ Τόμας Κρίστιανσεν, «διάβασε» το αγωνιστικό προφίλ του Ολυμπιακού και σκοπεύει να στοχεύσει στις αδυναμίες που κατέγραψε προκειμένου να κερδίσει εκ νέου την παρτίδα.

Ποιες ιδέες έχει στο μυαλό; Τις κράτησε για τον εαυτό του, αφού ούτε στη σημερινή προπόνηση θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις του με τους ποδοσφαιριστές. Κάτι που προφανώς θα κάνει στους ξενώνες του ΓΣΠ, στην καθιερωμένη πριν από κάθε αγώνα ανάλυση μέσω dvd.

Το μεγαλύτερο δίλημμα εστιάζεται στον παίκτη που θα αποτελέσει τον παρτενέρ του Μερκή στο κέντρο της άμυνας. Βλέπετε, ο Αστίθ είναι τιμωρημένος και ο Καρλάο αν και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, η συμμετοχή του εξακολουθεί να είναι αμφίβολη. Υπάρχει η επιλογή του Μοράις, ο οποίος θεωρείται ο επικρατέστερος για να βρεθεί στη γραμμή της οπισθοφυλακής εάν αύριο επιβεβαιωθεί η απουσία του Καρλάο.

Σε ένα τέτοιο σενάριο, ο Αρτυματάς θα αγωνισθεί δίπλα από τον Βινίσιους στην καρδιά του κέντρου. Όσον αφορά στα άκρα της άμυνας, ο Μιλάνοφ σήμερα προπονήθηκε κανονικά και ο Λάγο έμεινε εκτός αποστολής αφού ακολούθησε φυσιοθεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. Για για τις δύο περιπτώσεις στα άκρα της άμυνας, υπάρχει η επιλογή των Σέρζιο και Αλεξάνδρου, αντιστοίχως.

Στα άκρα του κέντρου το προβάδισμα έχουν οι Εφραίμ και Αλωνεύτης οι οποίοι είχαν πολύ καλή απόδοση απέναντι στην Ομόνοια. Ασφαλώς υπάρχουν οι λύσεις των ξεκούραστων Γιαννιώτα και Βάντερ, παίκτες που υπενθυμίζουμε είχαν ξεκινήσει στο ματς που είχε διεξαχθεί στον Πειραιά (2η αγωνιστική). Τέλος, στη γραμμή κρούσης θα είναι ο Σωτηρίου και κατά πάσαν πιθανότητα θα έχει ως άμεσο υποστηρικτή των ενεργειών του τον Μπερτόλιο.

Ο Κρίστιανσεν μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ανακοίνωσε την αποστολή ενόψει του αυριανού (20:00) αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Πειραιώς για την 6η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League.

Αποστολή: Πάρντο, Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Αλεξάνδρου, Καρλάο, Ιωάννου, Μερκής, Μοράις, Βινίσιους, Αρτυματάς, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Βάντερ, Γιαννιώτας, Μπερτόλιο, Ορλάντι, Μπρεσάν, Σωτηρίου, Ντε Καμάργκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ