aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ «killer» με τα γάντια που ενέπνευσε τον Νατέλ!

Ο «killer» με τα γάντια που ενέπνευσε τον Νατέλ!

Ο Λέο Νατέλ μίλησε στην ιστοσελίδα του Yahoo Sports και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον άνθρωπο που τον εμπιστεύθηκε όσο κανένας άλλος μέχρι τώρα στην καριέρα του, τον Ροτζέριο Σένι.

Ο Ροτζέριο Σένι ήταν ένας «μύθος» για το Σάο Πάολο, καθώς αγωνίστηκε στην ομάδα της Βραζιλίας από το 1992 μέχρι το 2015. Ο Σένι είναι γνωστός για την ικανότητα του να εκτελεί φάουλ παρότι αγωνιζόταν στην θέση του τερματοφύλακα.

Διαβάστε επίσης: «Στους παίκτες υπό παραχώρηση ο Νατέλ»

«Γνώριζε πώς να χτυπήσει την μπάλα, από απόσταση, πότε έπρεπε να βάλει δύναμη όταν ήταν από μια μακρινή θέση. Είναι από τους καλύτερους εκτελεστές φάουλ στον κόσμο. Προσπάθησα να πάρω απ’ αυτόν όσο μπορούσα», ήταν το σχόλιο του Νατέλ για τις εκτελέσεις φάουλ του Σένι.

Και στην συνέχεια «έσταξε» μέλι για τον άλλοτε τερματοφύλακα τον οποίο ο Νατέλ θεωρεί ως πατέρα: «Είναι ένα άτομο που μου έδωσε πολλά. Είναι είναι Εθνικό είδωλο για μένα. Πίστεψε στις δυνατότητες μου, και όλα όσα έγιναν στην Σάο Πάολο και στην Φορταλέζα ήταν γι’ αυτόν. Εξαιρετικός επαγγελματίας και φίλος. Θα είμαι πάντα εδώ γι’ αυτόν και μια μέρα θα δουλέψουμε ξανά μαζί. Είναι πάντα στοργικός σε μένα, είναι πατέρας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ