aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ο καθένας μπορεί να δει και να κρίνει χωρίς καθοδήγηση, δεν προτρέχουμε…»

«Ο καθένας μπορεί να δει και να κρίνει χωρίς καθοδήγηση, δεν προτρέχουμε…»

Για όλο το ρεπορτάζ της ΕΝΠ μίλησε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στον Super Sport FM (104.0) ο Κωνσταντίνος Φάνου. Ο εκπρόσωπος Τύπου των βυσσινί, ανέλυσε το σκεπτικό της καταγγελίας και ξεκαθάρισε τον λόγο που άργησαν να τοποθετηθούν για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

Για την καταγγελία της διαιτησίας στον αγώνα με το ΑΠΟΕΛ: «Ξέρουμε ότι αυτό έπρεπε να πράξουμε για να ακολουθήσουμε την οδό που προνοεί η ομοσπονδία. Ελπίζουμε οι αρμόδιοι να πράξουν αναλόγως για να έχουμε μια βελτιωμένη κατάσταση στη συνέχεια».

Για την ανακοίνωση που εξέδωσαν: «Θέλαμε να περάσει χρόνος και συνειδητά επιλέξαμε την οδό της σιωπής. Εμείς ποτέ δεν προκαλέσαμε. Αυτά γίνονται τα τελευταία 20 χρόνια. Αν θέλουμε να τσακωνόμαστε, να καθοδηγούμε τον κόσμο της ομάδας μας, εμείς δεν θα συμμετέχουμε σε αυτό. Κάθε βδομάδα βλέπουμε τα ίδια και πρέπει να τα αποφύγουμε. Ο καθένας μπορεί να δηλώνει το οτιδήποτε και να παρουσιάζει το ότι θέλει. Αν οι διαδικασίες της ομοσπονδίας δεν είναι αρκετές, θα πρέπει να τα βρούμε εμείς τα σωματεία. Η κοινωνία προχωρά, όμως μένουμε στάσιμοι στο ποδόσφαιρο και αυτό ίσως να μας ευνοεί. Το σενάριο είναι το ίδιο, όμως αλλάζουν οι ρόλοι. Δεν θα πρέπει να προκαλούμε, να μην προσπαθούμε να χτυπήσουμε ο ένας τον άλλο. Θα πρέπει να βρούμε λύσεις για να έρθει ο κόσμος στα γήπεδα».

Για τα λάθη που έγιναν κόντρα στο ΑΠΟΕΛ: «Όποιος θέλει παρακολουθεί και βλέπει τις φάσεις. Αν θα μπούμε στη διαδικασία να ζυγίσουμε ότι η ΕΝΠ 12 αδικήθηκε σε 12 φάσεις, το ΑΠΟΕΛ σε 9 φάσεις, η Ομόνοια σε 7 φάσεις, αυτό δεν είναι η λύση. Αν υπήρχε άλλη ομάδα που είχε σε βάρος της, αυτά τα λάθη και ήταν στις πρώτες θέσεις, θα το αντιμετωπίζαμε διαφορετικά. Ο καθένας μπορεί να δει, να κρίνει και να αποφασίσει χωρίς την καθοδήγηση του οποιουδήποτε».

Για το ξέσπασμα του Γιώργου Κοσμά: «Ελάτε στη θέση αυτού του ανθρώπου. Ακούσαμε πάρα πολλά τις τελευταίες βδομάδες. Κάνουμε κριτική, πρώτα στον ίδιο μας τον εαυτό. Ας έρθουν στη δική του θέση. Δουλεύει 10-12 ώρες  καθημερινά και βλέπει να γίνονται όλα αυτά».

Για τη συνέχεια: «Θα γίνει προσπάθεια να ηρεμήσει η ομάδα. Εμείς επιλέγουμε το δρόμο της σκληρής δουλειάς. Στο τέλος το πιστεύουμε ότι θα μείνουμε στην Α΄  Κατηγορία».

Αν ανησυχούν για βαριά τιμωρία του Γιώργου Κοσμά: «Δεν θέλουμε να προτρέχουμε. Γράφονται κάποια πράγματα τυποποιημένα και προβλέψιμα. Τα έχουμε σκεφτεί όλα και όταν θα έρθουν τα αποτελέσματα, θα δούμε πως θα στηρίξουμε τον προπονητή μας».

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ