aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Καρλάο ήλθε και από αύριο θα είναι στον Αρχάγγελο

Ο Καρλάο ήλθε και από αύριο θα είναι στον Αρχάγγελο

Αυτή τη φορά οι διαβεβαιώσεις που πήραν στον ΑΠΟΕΛ από τον μάνατζέρ του Καρλάο ισχύουν και έτσι, θα γραφτεί ο επίλογος στο θέμα που προέκυψε με τον Βραζιλιάνο κεντρικό αμυντικό.

Ο Αλεχάντρο Ντα Σίλβα, που τυγχάνει να εκπροσωπεί και τον Αμορίν (τέθηκε εκτός ρόστερ), βρίσκεται στην Κύπρο και όπως διαμήνυσε από νωρίς στους ιθύνοντες των γαλαζοκιτρίνων ο πελάτης του θα επιστρέψει και θα ενσωματωθεί στις προπονήσεις. Κάτι που τους ανέφερε παρεμπιπτόντως άλλες δύο φορές.

Έτσι κι έγινε… Ο Καρλάο έφτασε απόψε στην Κύπρο και οι ρητές οδηγίες που έχει είναι να δώσει το παρών του στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας έτσι ώστε να γλιτώσει και νέο πρόστιμο.

Η πλευρά του παίκτη φαίνεται επίσης έτοιμη να συζητήσει με καλή διάθεση να συμφωνήσει στην πρόταση για επέκταση της συνεργασίας για ακόμα δύο χρόνια, όπως άλλωστε ανέφερε προσφάτως και ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης. Το γεγονός ότι στην Κύπρο έρχεται και ο δικηγόρος του παίκτη ερμηνεύεται ως ακόμα μια κίνηση καλής θέλησης.

Ο Βραζιλιάνος, υπενθυμίζουμε, δεσμεύεται με συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αξίζει να σημειωθεί πως οι ιθύνοντες των γαλαζοκιτρίνων προσπαθούσαν τα προηγούμενα 24ωρα να επικοινωνήσουν με τον Καρλάο, αλλά είχε απενεργοποιημένο το κινητό τηλέφωνό του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ