aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Καρλάο έδειξε τον δρόμο

Ο Καρλάο έδειξε τον δρόμο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Πριν καλά-καλά στον ΑΠΟΕΛ «διπλοκλειδώσουν» την πίστωση τουλάχιστον 6-7 εκατ. ευρώ στο ταμείο ένεκα της διασφάλισης τουλάχιστον της εισόδου στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, προχώρησαν σε μια σπουδαία κίνηση.

Ενεργοποίησαν την κατ’ αρχήν συμφωνία που υπήρχε με τον Καρλάο και έτσι, ο καλύτερος και σταθερότερος αμυντικός της ομάδας θα αγωνίζεται με τα γαλαζοκίτρινα έως τον Μάιο του 2019.

Εκεί που προέκυψαν επιφυλάξεις προ δύο μηνών όσον αφορά το μέλλον του στον σύλλογο, όχι μόνο ο δυναμικός Βραζιλιάνος επέστρεψε και συνέβαλε τα μέγιστα για να έλθουν οι δύο μέχρι στιγμής προκρίσεις (ΤΝS και Ρόζενμποργκ), αλλά σφράγισε χθες με την τζίφρα του πρόωρη επέκταση της συνεργασίας του.

Αν και επιρρεπής στους τραυματισμούς, στα πλείστα ματς που αγωνίσθηκε (48 συμμετοχές, 2 γκολ) ήταν σχεδόν αλάνθαστος και είχε σημαντικό μερίδιο στις επιτυχίες των δύο προηγούμενων ετών. Υπενθυμίζουμε πως το συμβόλαιο του 30χρονου έληγε σε έναν χρόνο, οπότε από τον Ιανουάριο και εντεύθεν θα μπορούσε να διαπραγματευτεί τη μετεγγραφή του σε άλλον σύλλογο.

Μια εξέλιξη που σαφέστατα ικανοποιεί τους φίλους της ομάδας και ταυτόχρονα διαμηνύει τις προθέσεις της διοίκησης αναφοπρικά με τους παίκτες των οποίων εκπνέει η συνεργασία τέλος της νέας αγωνιστικής περιόδου. Όπως είναι οι Γιώργος Εφραίμ, Πιέρος Σωτηρίου και Κώστας Αρτυματάς. Ένα κεφάλαιο στο οποίο αναμένονται εξελίξεις εντός του τρέχοντος μηνός.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ