aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Καρλάο αποκάλυψε ότι ψάχνει για νέες εμπειρίες 

Ο Καρλάο αποκάλυψε ότι ψάχνει για νέες εμπειρίες 

Ο αμυντικός του ΑΠΟΕΛ, Ρομπέρτο Καρλάο μίλησε σε δημοσιεύματα της χώρας του και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ποδοσφαιρικό του μέλλον. Ο Βραζιλιάνος άσος, αποκάλυψε ότι θέλει να ζήσει μια νέα εμπειρία μετά από τόσα χρόνια στον ΑΠΟΕΛ.

«Είναι πάντα σημαντικό να κερδίζεις τίτλους, αλλά σήμερα, σκεπτόμενος την πλευρά μου, πιστεύω ότι μετά από τόσα χρόνια πρέπει να ζήσω μία νέα εμπειρία», ήταν το σχόλιο του σε ιστοσελίδα της χώρας του.

Διαβάστε επίσης: Το… αντίο του Τραμετσάνι, η φήμη για Γιοβάνοβιτς και ο Κρίστιανσεν

Υπενθυμίζουμε ότι ο Καρλάο αγωνίστηκε αυτή τη σεζόν στον ΑΠΟΕΛ υπό την μορφή δανεισμού από την Τορίνο και το συμβόλαιο του λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο, με τον ποδοσφαιριστή να είναι ελεύθερος και να έχει το δικαίωμα να επιλέξει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Πάντως, αν θέλετε την άποψη μας, η πιο πάνω αναφορά του Καρλάο φανερώνει ότι ο ποδοσφαιριστής δεν είναι και τόσος ζεστός για να παραμείνει στον ΑΠΟΕΛ, ενώ επιβεβαιώνονται και οι αναφορές του Πρόδρομμου Πετρίδη που είπε το βράδυ της Δευτέρας (20/5), ότι ο Βραζιλιάνος στόπερ έχει επιφυλάξεις για να παραμείνει (διαβάστε ΕΔΩ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ