aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ κάπτεν Moράις «ψηφίζει» ΑΠΟΕΛ!

Ο κάπτεν Moράις «ψηφίζει» ΑΠΟΕΛ!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Παρά τη βολιδοσκόπηση των προθέσεών του από συλλόγους της Πορτογαλίας ώστε να τον εντάξουν στο ρόστερ, ο Νούνο Μοράις εξακολουθεί να «ψηφίζει» ΑΠΟΕΛ, με τα επόμενα 24ωρα να χαρακτηρίζονται καθοριστικά για το μέλλον του αρχηγού στους πρωταθλητές.

Η διοίκηση δεν ξεχνά ότι ο 35χρονος άσος αποτελεί αναμορφωτή της ομάδας, σημείο αναφοράς και πηγή έμπνευσης, γι’ αυτό και έκρινε αναγκαίο όπως του επεξηγήσει προ εβδομάδων τα υφιστάμενα οικονομικά δεδομένα. Κατέθεσε την προσφορά της, η οποία προνοούσε μείωση απολαβών ύψους 30%.  Ο δυναμικός μέσος που αξίωνε αρχικώς τις ίδιες απολαβές με τη λήξασα σεζόν, εμφανίζεται διαλλακτικός και βεβαίως, πρόθυμος να συζητήσει με τους ιθύνοντες της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ την προοπτική επίτευξης συμφωνίας.

Η διοίκηση είναι ενήμερη των προθέσεών του και εκφράζεται η αισιοδοξία πως οι δύο πλευρές θα δώσουν -με τον έναν ή τον άλλον τρόπο- τα χέρια και εν τέλει, ο Νούνο Μοράις θα δηλώσει «παρών» στην έναρξη της προετοιμασίας που ορίστηκε στις 21 Ιουνίου.

Εάν όλα κυλήσουν ομαλά, το περιβραχιόνιο του αρχηγού δεν θα αλλάξει κάτοχο και το καλοκαίρι του 2020 ο ρέκορντμαν συμμετοχών θα συμπληρώσει 13 χρόνια παρουσίας στην ομάδα, της οποίας άλλαξε θεαματικά τη σύγχρονη ιστορία της. Η καθομολογούμενη αναγνώριση της προσφοράς του, αλλά και η σαφέστατη επιθυμία του ίδιου να συνεχίσει να παίζει στον ΑΠΟΕΛ και προφανώς να έχει την ευκαιρία να «κλείσει» και την καριέρα του, πιθανολογείται ότι θα οδηγήσει στην υπογραφή νέου μονοετούς συμβολαίου.

Παρόλο που τα σημάδια του χρόνου άρχισαν να φαίνονται στον Πορτογάλο, εκφράζεται η εκτίμηση ότι η ηγετική του μορφή θα συνεχίσει να λειτουργεί ευεργετικά για την ομάδα του Τραμετσάνι και στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια. Να μην ξεχνάμε, άλλωστε, πως την περασμένη σεζόν αποτέλεσε το πρώτο «κανόνι» (13 γκολ), καταγράφοντας μάλιστα νέο ρεκόρ καριέρας στο σκοράρισμα. Στην κρίσιμη προσπάθεια εισόδου σε όμιλο μίας εκ των δύο διοργανώσεων της ΟΥΕΦΑ θα χρειαστεί και η εμπειρία, με τον Μοράις που συνέφερε τα μέγιστα και έζησε ιστορικές προκρίσεις, να έχει προφανώς να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στον νευραλγικό χώρο της μεσαίας γραμμής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ