aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ καλός ΑΠΟΕΛ, μπορεί!

Ο καλός ΑΠΟΕΛ, μπορεί!

ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ

Ο ΑΠΟΕΛ έκανε τα εύκολα δύσκολα, δεν ανταποκρίθηκε όπως όλοι θα περίμεναν και έχασε τον πρώτο αγώνα κόντρα στη Βιτορούλ. Απέναντι σε μια ομάδα, την οποία με σοβαρότητα θα μπορούσε να κερδίσει και να βάλει από το πρώτο παιχνίδι τις βάσεις πρόκρισης, οι «γαλαζοκίτρινοι» υστέρησαν και μοιραία δέχθηκαν την ήττα.

Το 1-0 σαφώς και δεν είναι αποτέλεσμα που απαγορεύει στους πρωταθλητές μας από το να ελπίζουν σε πρόκριση, αφού στην έδρα τους με τον κόσμο στο πλευρό τους, μπορούν να το ανατρέψουν και να βρεθούν στην επόμενη φάση. Άλλωστε το έκαναν ξανά και μάλιστα κόντρα σε μεγαλύτερους αντιπάλους. Ο ΑΠΟΕΛ έδειξε πολλές φορές πως όταν αγωνίζεται με την πλάτη στον τοίχο, βρίσκει τον τρόπο να παίρνει το αποτέλεσμα που χρειάζεται και μαζί και την πρόκριση.

Σε σχέση όμως, με τις ανατροπές που έγιναν τα προηγούμενα χρόνια, φέτος υπάρχει μεγάλη αμφισβήτηση, κυρίως στον προπονητή, απόρροια των εμφανίσεων της ομάδας στα πρώτα επίσημα παιχνίδια. Παρόλα αυτά όμως στον ΑΠΟΕΛ υπάρχει η εμπειρία και το μέταλλο του νικητή για να γίνει η ανατροπή. Γι’ αυτό και εξακολουθώ να πιστεύω πως η πρόκριση είναι στα πόδια των πρωταθλητών μας.

Πολύ καλή ομάδα η Βιτορούλ με ενθουσιασμό και ενέργεια, με νεαρούς ποδοσφαιριστές που διψούν για διάκριση, όμως ο έμπειρος ΑΠΟΕΛ, μπορεί να ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο. Μπορεί να υποτάξει τα «μωρά» του Χάτζι, φτάνει όμως πρώτα να καταφέρει να κερδίσει τον κακό του εαυτό. Γιατί αυτό που προβληματίζει περισσότερο, είναι η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, συνέπεια του οποίου δημιουργείται η μουρμούρα και η δυσανασχέτηση στις τάξεις του κόσμου.

Αυτό που απομένει είναι να δούμε πως οι «γαλαζοκίτρινοι» θα παρουσιαστούν στις 2 Αυγούστου. Σαφώς στο «καμίνι» του ΓΣΠ, όλοι περιμένουμε να δούμε ένα διαφορετικό ΑΠΟΕΛ, ο οποίος θα καταφέρει να πάρει το ζητούμενο, που δεν είναι άλλο από την πρόκριση για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ