aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛO... ιστός του Τραμετσάνι και τα δεδομένα με Εφραίμ και Ρουέδα

O… ιστός του Τραμετσάνι και τα δεδομένα με Εφραίμ και Ρουέδα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο Πάολο Τραμετσάνι καταλήγει στις επιλογές του σχετικά με το αρχικό σχήμα, ενόψει του αυριανού (19:00) αγώνα με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ. Το προβάδισμα για τη θέση κάτω από τα δοκάρια έχει ο Ράφαελ Ρόμο και στην άμυνα από τα δεξιά προς τα αριστερά θα δούμε τους Πραξιτέλη Βούρο, Σάββα Γκέντσογλου, Καρλάο, Καζού.

Στην καρδιά της μεσαίας γραμμής θα αγωνισθούν οι Νούνο Μοράις και Λούκας Σόουζα, στις πτέρυγες οι Στάθης Αλωνεύτης, Μούσα Αλ-Τάαμαρι και σε ρόλο επιτελικού μέσου μάλλον ο Γκάγιας Ζαχίντ. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρεθεί ένας εκ των δυο, Ρέζα Γκουτσανετζάντ, Γκιγιέρμε Ντελατόρε.

Διαβάστε επίσης: Θέλει να πιάσει «13άρι»

Όσον αφορά στον Γιώργο Εφραίμ, γυμνάζεται σε κανονικό ρυθμό από την αρχή της τρέχουσας εβδομάδας. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός προφανώς αισθάνεται πολύ καλά και αναλόγως από το πώς θα αξιολογήσει την κατάστασή του ο Πάολο Τραμετσάνι θα αποφασιστεί εάν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Από εκεί και πέρα, ο Χεσούς Ρουέδα, προπονείται αρκετό καιρό με την υπόλοιπη ομάδα. Δεν έχει κερδίσει θέση στην αποστολή, όμως, σε κανένα επίσημο παιχνίδι. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός προσπαθεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή.

Διαβάστε επίσης: Το πρώτο πλάνο Τραμετσάνι και ο Εφραίμ

Δεν υπολογίζεται για το αυριανό παιχνίδι ο τιμωρημένος Νικόλας Ιωάννου (αποβλήθηκε στο ματς με την Ανόρθωση) και ο Τόμας ντε Βινσέντι, ο οποίος από την επόμενη εβδομάδα θα ανεβάσει ρυθμό. Εκτός θα είναι και ο Εμίλιο Ενσούε. Έλειψε με την εθνική του ομάδα, χωρίς όμως να αγωνιστεί. Δεν συμμετείχε στις προπονήσεις και τακτικά δεν έχει τα στοιχεία για να κερδίσει θέση στην αποστολή, σύμφωνα με την ενημέρωση από πλευράς γαλαζοκιτρίνων.

Ο Ζίφκο Μιλάνοφ είναι αμφίβολος αφού στο προ πολλών ημερών φιλικό παιχνίδι με την εφηβική ομάδα του ΑΠΟΕΛ ένιωσε ενόχληση στους προσαγωγούς. Διαγνώστηκε με διάταση και αυτό μειώνει αυτομάτως τις πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή. Ο Μηνάς Αντωνίου προπονείται κανονικά και δηλώνει έτοιμος από πλευράς ετοιμότητας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ