aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ «ιστός» του Μπαλταζάρ και ο αντί-Ζαχίντ

Ο «ιστός» του Μπαλταζάρ και ο αντί-Ζαχίντ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Προφανώς και ο Μπρούνο Μπαλταζάρ έχει πάρει τις πλείστες αποφάσεις του σχετικά με το αρχικό σχήμα που θα παρατάξει στον αυριανό αγώνα απέναντι στη Σούντουβα. Ο Πορτογάλος προπονητής, βεβαίως, περίμενε μέχρι και προχθές τον Γκάγιας Ζαχίντ προκειμένου να διαπιστώσει εάν θα ξεπερνούσε τη γαστρεντερίτιδα που τον ταλαιπωρούσε. Από τη στιγμή όμως που κρίθηκε σκόπιμο να μείνει στην Κύπρο ο ποδοσφαιριστής, καλείται ο κόουτς του ΑΠΟΕΛ να βρει τη λύση.

Για τον παίκτη που θα είναι ο άμεσος υποστηρικτής του Μίκαελ Ποτέ στη γραμμή κρούσης, υπάρχουν δύο επιλογές. Είτε που ο Γκιγιέρμε Ντελατόρε θα κινείται λίγο πιο πίσω από τον προωθημένο είτε ο Βινίσιους θα πάρει φανέλα βασικού πλάι στον Νούνο Μοράις και θα προωθηθεί έτσι ο Λούκας Σόουζα. Ο Τόμας ντε Βινσέντι δεν είναι πανέτοιμος, οπότε θα θεωρηθεί μεγάλη έκπληξη εάν πάρει φανέλα βασικού.

Από εκεί και πέρα, οι πλείστες θέσεις έχουν βρει κάτοχο. Ο Ρόλαντ Σάλαϊ θα βρεθεί στις πτέρυγες της επιθετικής γραμμής και στην άλλη πλευρά θα προτιμηθεί ένας εκ των Μούσα Αλ-Τάαμαρι, Στάθης Αλωνεύτης. Δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι στα φιλικά προετοιμασίας που αγωνίστηκαν είχαν πολύ καλή απόδοση.

Στην οπισθοφυλακή, οι τρεις από τις τέσσερις θέσεις φαίνεται πως βρήκαν κάτοχο. Συγκεκριμένα, ο Ζίφκο Μιλάνοφ θα είναι στο δεξιό άκρο, ο οποίος επιστρέφει από πολύμηνη αποχή. Αριστερά θα είναι κατά πάσαν πιθανότητα ο Καζού. Το επίσημο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ θα πάρει παράταση εάν επιλεγεί ο Νικόλας Ιωάννου που είχε αγωνιστεί στα φιλικά προετοιμασίας τόσο αριστερά όσο και στο κέντρο της άμυνας. Οι Γιόχαν Ταβάρες και Γιώργος Μερκής είναι οι επικρατέστεροι για να συνθέσουν το δίδυμο των στόπερ, ενώ κάτω από τα δοκάρια ένας εκ των Μπόι Βάτερμαν, Ραφαέλ Ρόμο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ