aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Ιορδανός «Σαλάχ» που εντυπωσίασε τους Λιθουανούς

Ο Ιορδανός «Σαλάχ» που εντυπωσίασε τους Λιθουανούς

Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να γνώρισε την ήττα από την Σούντουβα με 3-1 ωστόσο αυτό δεν απέτρεψε τους Λιθουανούς να αφιερώσουν χρόνο στον Μούσα Αλ Τάμαρι ο οποίος διασώθηκε από την συνολική εμφάνιση των γαλαζοκιτρίνων.

Η εμφάνιση του σε συνδυασμό με το ντεμπούτο του στα Ευρωπαϊκά σαλόνια τους ανάγκασε να μιλήσουμε με κολαυκευτικά σχόλια χαρακτηρίζοντας τον Ιορδανό «Σαλάχ».

«Είμαι χαρούμενος που με υποστηρίζουν πολλοί άνθρωποι στην πατρίδα μου. Είμαι περήφανος για την χώρα μου. Δουλεύω σκληρά για να φτάσω ψηλά. Είμαι χαρούμενος που με αποκαλούν Ιορδανό… Σαλάχ», δήλωσε και πρόσθεσε: «Είμαι χαρούμενος που μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω στο ΑΠΟΕΛ. Νιώθω πολύ καλά στην Κύπρο. Θα βελτιωθώ και θα κερδίσω την προσοχή μεγάλων συλλόγων».

Διαβάστε επίσης: Η αντίδραση του Πρόδρομου Πετρίδη

Στο ίδιο δημοσίευμα φιλοξενούνται δηλώσεις και του Γιώργου Μερκή για τον Ιορδανό μεσοεπιθετικό: «Ο Μούσα είναι πολύ καλός παίκτης. Φυσικά, ένας παίκτης που έρχεται σε μια νέα ομάδα χρειάζεται χρόνο. Έχουμε μια καλή ομάδα και μπορούμε να περάσουμε στην επόμενη φάση» είπε με τον Τάμαρι να τονίζει κλείνοντας: «Αυτό ήταν το πρώτο μου παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ. Θα δείξω περισσότερα στο επόμενο παιχνίδι. Η Σούντουβα έχει καλή άμυνα. Όσον αφορά εμένα, πρέπει να βρω μια κοινή γλώσσα για να μιλώ με τους συμπαίκτες μου κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού».

Διαβάστε ΕΔΩ το δημοσίευμα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ