aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUE«Ο Ιωάννου ενημέρωσε την εταιρεία του να πάει παρακάτω η βαλίτσα»

«Ο Ιωάννου ενημέρωσε την εταιρεία του να πάει παρακάτω η βαλίτσα»

Σύμφωνα με παρασκηνιακό δημοσίευμα της εφημερίδας «Sportime» στην Ελλάδα ο Νικόλας Ιωάννου έχει ήδη ενημερώσει την εταιρεία που τον εκπροσωπεί, ώστε να είναι σε ετοιμότητα για τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό της καριέρας του, εφόσον δεν παραμείνει στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Με μόλις 30’ συμμετοχής τον τελευταίο ενάμιση μήνα στον Άρη ο Κύπριος διεθνής δεν φαίνεται να βλέπει το μέλλον του στη Θεσσαλονίκη.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ

«Περασμένο καλοκαίρι! Μεταγραφή στην Αγγλία (Νότιγχαμ). Έξι μήνες μετά ήρθε στον Άρη για να «γεμίσει» σε παιχνίδια. Πλέον, βασικός στην Εθνική Κύπρου κι εκτός κάδρου για την 11άδα από τον Άκη Μάντζιο με μόλις 30′ συμμετοχής τον τελευταίο 1,5 μήνα! Ασχέτως, των ενοχλήσεων… Ήδη ο Νικόλας Ιωάννου, έχει ενημερώσει την εταιρεία του να πάει παρακάτω η βαλίτσα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ