aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ο Ιλομπέ έχει πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ»

«Ο Ιλομπέ έχει πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ»

Νέο όνομα ποδοσφαιριστή προστίθεται στο μετεγγραφικό ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Βέλγιο, οι «γαλαζοκιτρίνοι» ενδιαφέρονται για τον Κονγκολέζο επιθετικό Εμ’Μπογιό Ιλομπέ. Πρόκειται για 31χρονο επιθετικό, ο οποίος είναι γνωστός ως «Πελέ» και ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στις ακαδημίες των Άντερλεχτ, Κλαμπ Μπριζ και Σαρλερούα και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την Κόρτραϊκ.

Διαβάστε επίσης: Δεν κατάφεραν να.. εκθρονιζουν τον Τραμετσάνι

Τον Ιανουάριο του 2011 αποκτήθηκε από την Γάνδη με την οποία σε δύο χρόνια είχε 80 συμμετοχές και 37 γκολ, ενώ την επόμενη διετία αγωνίστηκε στην Γκενκ μετρώντας 43 συμμετοχές και 13 γκολ. Ακολούθως αγωνίστηκε στην Σιόν για μια τριετία καταγράφοντας 13 συμμετοχές και 4 γκολ, ενώ μια σεζόν είχε δοθεί δανεικός στην Σέρκλ Μπριζ μετρώντας 10 συμμετοχές και 4 γκολ. Φέτος αγωνίζεται στην Κόρτραϊκ έχοντας καταγράψει 6 συμμετοχές και 3 γκολ. Διατηρεί συμβόλαιο με τη βελγική ομάδα μέχρι το καλοκαίρι του 2020.

Διαβάστε επίσης: Ανακοινώθηκε και επέλεξε αριθμό ο Μπέζιακ (pics)

«Σύμφωνα με πηγές μας, ο Ιλομπέ έχει δεχθεί δύο πολύ ενδιαφέρουσες οικονομικές προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού. Η πρώτη είναι από τον κυπριακό σύλλογο ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας και η δεύτερη προέρχεται από τον τουρκικό σύλλογο Ερζούρουμσπορ. Η Κόρτραϊκ θα πρέπει να παλέψει για να τον κρατήσει», αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας «walfoot.be»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ