aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Γκουδίνιο θα φορέσει τα γάντια του

Ο Γκουδίνιο θα φορέσει τα γάντια του

Με τον Γκουδίνιο στα δοκάρια θα παραταχθεί ο ΑΠΟΕΛ σε άλλο ένα παιχνίδι κυπέλλου, αυτή τη φορά κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα (17:00 στο «Αμμόχωστος») για την προημιτελική φάση (πρώτο ματς), αφού ο Πέρεθ έμεινε εκτός αποστολής για λόγους ξεκούρασης.

Επίσης, παρά το γεγονός πως γυμνάζεται σε φουλ ρυθμό ο Λάγο, κρίθηκε ανέτοιμος και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή. Το ίδιο και ο Βάτερμαν. Φυσιοθεραπεία, γυμναστήριο και ατομικό τρέξιμο περιελάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα του Αλεξάνδρου. Ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο έκανε ο Εφραίμ. Επίσης, οι εν λόγω δύο ποδοσφαιριστές έμειναν εκτός.

Οι Γκουδίνιο, Παρασκευάς , Ενσούε, Βούρος, Καρλάο, Μερκής, Πολιάκοφ, Ιωάννου, Μοράις, Σόουζα, Αλωνεύτης, Μακρής, Αντωνίου, Ορ, Εμπεσίλιο, Ζαχίντ, Σάλαϊ, Ποτέ, Ντε Καμάργκο και Ντελατόρε είναι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην αποστολή. Αναμένονται αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ