aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑΟ Γιοβάνοβιτς στη λίστα της «Παρί ΣΖ» της Αφρικής που ξοδεύει μυθικά ποσά

Ο Γιοβάνοβιτς στη λίστα της «Παρί ΣΖ» της Αφρικής που ξοδεύει μυθικά ποσά

Η Pyramids F.C θεωρείται η νέα Παρί Σεν Ζερμέν της Αφρικής, αφού από τη στιγμή που πέρασε σε χέρια Σαουδαράβων ξοδεύει μυθικά ποσά για να γίνει η κορυφαία ομάδα της ηπείρου.

H ομάδα έλυσε την συνεργασία της με τον Χοσάμ Χασάν και ψάχνει ένα μεγάλο όνομα για την τεχνική της ηγεσία και σύμφωνα με επίσημη τοποθέτηση του Σαουδάραβα μεγιστάνα ιδιοκτήτη της ομάδας Τούρκι Αλ-Σείχ, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ένας από τους βασικούς υποψηφίους.

Όπως αποκάλυψε ο δισεκατομμυριούχος πρόεδρος των «πυραμίδων», οι άλλοι δύο προπονητές που βρίσκονται στα υπόψη είναι ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ Αθηνών Μανόλο Χιμένεθ και ο πρώην τεχνικός της «σελεσάο» Βαντερλέι Λουσεμπούργκο.

«Έχουμε τρεις επιλογές και μόλις αποφασίσουμε το όνομα θα ανακοινώσουμε αμέσως τη συμφωνία. Η ανακοίνωση του νέου προπονητή θα γίνει απόψε (Παρασκευή) μετά τις συναντήσεις», έγραψε ο Αλ-Σεΐχ στο Facebook.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ