aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Γιαννιώτας και οι θρύλοι!

Ο Γιαννιώτας και οι θρύλοι!

Από τη στιγμή που ο Γιάννης Γιαννιώτας αποδείχτηκε λίρα εκατό και ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει μόνο καλά λόγια να λέει για τον παίκτη, δεν μπορούσε παρά να δημιουργείται όλος αυτός ο ντόρος για τον Ελλαδίτη εξτρέμ.

Η  προχθεσινή ανακοίνωση ως προς την κάθοδο του Βαγγέλη Μαρινάκη στην Κύπρο ήταν αρκούντως διαφωτιστική, εύστοχη και (κυρίως) μιλούσε τη γλώσσα της αλήθειας. Πάμε να δούμε πώς έχουν τα γεγονότα και γενικά το θέμα με τον Γιαννιώτα.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Πειραιώς «κατέβηκε» (από το Λονδίνο) στην Κύπρο για επαγγελματικούς λόγους (οι πληροφορίες κάνουν λόγο για πολύ μεγάλο deal) και στο πλαίσιο αυτό είχε εθιμοτυπική συνάντηση με τον ομόλογό του του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομο Πετρίδη (μετά από πρωτοβουλία του δεύτερου), στο ξενοδοχείο που κατέλυσε.

Κανένα θέμα για Γιαννιώτα δεν συζητήθηκε, παρόλο που είναι γνωστή στον Μαρινάκη η αδημονία των γαλαζοκίτρινων για να τελειώνει μια ώρα αρχύτερα το θέμα με τον 23χρονο ακραίο επιθετικό. Είδαν μάλιστα το φως της δημοσιότητας «πληροφορίες» που λένε ότι ο Μάρκο Σίλβα θα δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Γιαννιώτα, μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί με τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο.

Ούτε αυτό είναι απόλυτο, καθότι κάποιοι φροντίζουν (για τους δικούς τους προσωπικούς λόγους) να διαρρέουν τις πληροφορίες αυτές, λες και ο Πορτογάλος τεχνικός δεν γνωρίζει τι και πόσα μπορεί να προσφέρει ο παίκτης ή αν έχει παρουσιάσει πρόοδο, μέσα από το ερυθρόλευκο σκάουτνγκ! Ο πρώτος και ο τελευταίος λόγος ανήκει στον προπονητή του Ολυμπιακού Μάρκο Σίλβα, αν θα δώσει εκ νέου την ευκαιρία στον παίκτη να ενταχθεί στη νέα σεζόν στο ερυθρόλευκο ρόστερ, κάτι που ο «Γιαν – Γιαν» θέλει σαν τρελός.

Πολλά θα εξαρτηθούν και από το μετεγγραφικό πακέτο του θρύλου (της Ελλάδας), καθώς δεν αποτελεί μυστικό ότι Σεμπά Ζούνιορ και Ζόρζε Ερνάνι δεν αφήνουν και τις καλύτερες εντυπώσεις στην ομάδα του Πειραιά, με τους ερυθρόλευκους να θέλουν να ενισχυθούν στα άκρα. Άλλο τόσο αλήθεια είναι πως οι γαλαζοκίτρινοι επιθυμούν διακαώς την παραμονή του παίκτη στον Αρχάγγελλο και γι αυτό το λόγο προσπαθούν να εξασκήσουν με κάθε τρόπο «φιλική» πίεση στον πρόεδρο των ερυθρόλευκων.

Πάντως στον ΑΠΟΕΛ δεν μένουν με σταυρωμένα τα χέρια, από τη στιγμή που γνωρίζουν ότι όλα τα σενάρια με τον Γιαννιώτα είναι ανοικτά και φροντίζουν να παίρνουν τα μέτρα τους και να προετοιμάζονται, για να μη βρεθούν προ εκπλήξεως. Επί του παρόντος πάντως, στον ΑΠΟΕΛ δεν μπορούν να κάνουν τίποτα περισσότερο παρά μόνο υπομονή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ