aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Γένσεν ονειρεύεται επιστροφή στην Μπρόντμπι μετά από 7 χρόνια

Ο Γένσεν ονειρεύεται επιστροφή στην Μπρόντμπι μετά από 7 χρόνια

Να ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα στην ομάδα όπου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά ονειρεύεται ο Μάικ Γένσεν. Ο Δανός μέσος του ΑΠΟΕΛ σε συνέντευξή του στο «Viaplay Sport Live», η οποία αναδημοσιεύεται από την ιστοσελίδα tipsbladet.dk αναφέρει ότι θα ήταν ιδανικό για τον ίδιο προτού κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια να επιστρέψει στην Μπρόντμπι.

Ο 32χρονος μέσος του ΑΠΟΕΛ αγωνίστηκε στην Μπρόντμπι από το 2006 έως το 2013 καταγράφοντας 133 συμμετοχές και 12 γκολ. Ακολούθως πήρε μετεγγραφή στην Ρόζενμποργκ, όπου έμεινε μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο. Από τις 11 Ιανουαρίου 2020 βρίσκεται στην Κύπρο και τον ΑΠΟΕΛ. Ο Γένσεν ήταν επιλογή του Κόρε Ίνγκεμπριγκστεν και υπέγραψε συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2021.

«Η απάντηση είναι ότι φυσικά θέλω να παίξω στην Μπρόντμπι. Αν τελειώσω εκεί την καριέρα μου, θα ήταν τέλειο. Μέσα μου υπάρχει ένας μεγάλος άνθρωπος της Μπρόντμπι και αυτό όλοι το γνωρίζουν», είπε ο Γένσεν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ