aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ φόβος των Νορβηγών και το «καζάνι»

Ο φόβος των Νορβηγών και το «καζάνι»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΑΖΕΪΔΗ

O αμυντικός Τόρε Ρεγκινιούνσεν ο επιθετικός Μουσιάνγκα Μπακένγκα και ο μέσος Άντερς Κονράντσεν θεωρούν πως η Ρόζενμποργκ έχει πιθανότητες για να προκριθεί απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, αλλά αναγνωρίζει πως το έργο της ομάδας του δεν θα είναι εύκολο.

«Νομίζω έχουμε καλές πιθανότητες, αλλά σκόραραν στην έδρας και θα ήταν καλό αν το αποφεύγαμε. Πρέπει να πάμε στη Λευκωσία και να σκοράρουμε, έτσι θα βάλουμε δύσκολα στους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ. Θα πάμε εκεί με επιθετική διάθεση», τονίζει ο κεντρικός αμυντικός της Ρόζενμποργκ, Τόρε Ρεγκινιούνσεν.

Από την πλευρά του, το καλοκαιρινό απόκτημα Μουσιάγκα Μπακένγκα ανυπομονεί για το παιχνίδι της Τρίτης. «Το περιμένω πως και πως. Διακυβεύονται πολλά, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε πως νικήσαμε στον πρώτο αγώνα και τα πάντα εξαρτώνται από εμάς. Σημαίνει πολλά για εμάς να συνεχίσουμε στην Ευρώπη. Αυτός είναι ο στόχος μας, αλλά νομίζω ότι χρειάζεται να αναθαρρήσουμε γιατί τώρα καταλάβαμε τι είμαστε ικανοί να κάνουμε».

Οι Νορβηγοί… φοβούνται πολύ τον καιρό στην Κύπρο και ο μέσος, Άντερς Κονράντσεν ελέγχει κάθε μέρα τη θερμοκρασία στην Κύπρο και διαπίστωσε πως θα φτάσει τους 30 βαθμούς την ώρα διεξαγωγής του αγώνα.

«Άκουσα φήμες πως θα υπάρχει αρκετή πίεση από την κερκίδα. Έλεγξα τον καιρό τις τελευταίες εβδομάδες και θα είναι ζέστη, οπόταν θα πρέπει να προετοιμαστούμε πολύ γι’ αυτό», δήλωσε ο Νορβηγός μέσος στο Sporten.com.

«Ένα καζάνι που θα βράζει στις κερκίδες. Δεν θα είναι εύκολο το έργο μας, αλλά η ομάδα είναι η ίδια και το γήπεδο είναι εξαιρετικό», καταλήγει ο Τόρε Ρεγκινιούνσεν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ