aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ο Φορτούνης θα συνεχίσει στον ΑΠΟΕΛ»

«Ο Φορτούνης θα συνεχίσει στον ΑΠΟΕΛ»

Στην Κύπρο για λογαριασμό του ΑΠΟΕΛ στέλνει τον Κώστα Φορτούνη η ελλαδική ιστοσελίδα «sport365.gr»!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το διαζύγιο του Ελλαδίτη με τον Ολυμπαικό φαίνεται να είναι οριστικό, ενώ ο ποδοσφαιριστής απέρριψε πρόσφατα πρόταση από τη Σαουδική Αραβία. Για την περίπτωση του Γαλατάσαραϊ και Φενέμπαχτσε έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον, επίσης, σημειώνεται. «Ο Φορτούνης θα συνεχίσει στον ΑΠΟΕΛ», τονίζεται στη συνέχεια, ενώ γίνεται λόγος για συμφωνία διάρκειας δύο χρόνων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, ο Φορτούνης δέσμευεται με συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά μέχρι το Καλοκαίρι του 2023, ενώ οι ετήσεις απολαβές του αγγίζουν το €1.700.000. Πάντως, εδώ και αρκετούς μήνες, μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε, είναι εκτός ομάδας.

Το δημοσίευμα:

Ολυμπιακός και Φορτούνης: Tο διαζύγιο είναι οριστικό όπως όλα δείχνουν και απομένει η επίσημη ανακοίνωση και οι όροι του διαζυγίου. Ο ποδοσφαιριστής το έχει καταλάβει ότι πλέον δεν ανήκει στην οικογένεια του Ολυμπιακού και σύμφωνα με πληροφορίες μας η ημέρα των ανακοινώσεων πλησιάζει.

Πολλές ομάδες από την Τουρκία έχουν σε εκτίμηση τον 31χρονο άσο και μάλιστα η Γαλατάσαραϊ, και η Φενερμπαχτσε είχαν δείξει έντονο ενδιαφέρον! Η τελευταία τρελή πρόταση ήταν από Σαουδική Αραβία. Μιλάμε για πολύ χρήμα.

Τελικά ο Έλληνας ποδοσφαιριστής δεν αποδέχθηκε καμιά πρόταση από τις παραπάνω, αλλά βρέθηκε η ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του. Οι πληροφορίες που έχουμε μας δίνουν ομάδα από την γειτονιά μας.

Ο Κώστας Φορτούνης θα συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ, με την σύμφωνη γνώμη και της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Καλές οι σχέσεις των δύο ομάδων. Η διάρκεια θα είναι για δύο χρόνια, και περισσότερα για τους οικονομικούς όρους της συμφωνίας θα σας έχουμε σύντομα. Οι Κύπριοι έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον Έλληνα άσο, και είναι μια καλή ευκαιρία για ένα restart στην καριέρα του. Σύντομα περισσότερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ