aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Φινκ, ο Κετσπάγια και ο Κρίστιανσεν

Ο Φινκ, ο Κετσπάγια και ο Κρίστιανσεν

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Τους 11 επίσημους αγώνες συμπλήρωσε στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ ο Τόμας Κρίστιανσεν στο χθεσινό ματς απέναντι στην Αναγέννηση. Ο Δανός έχει ήδη «κάτσει» αρκετά παιχνίδια στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ και θα προσπαθήσουμε να συγκρίνουμε τα αποτελέσματα που έφερε στους πρώτους του αγώνες, με τα αποτελέσματα των υπόλοιπων προπονητών που κάθησαν στον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων μετά  και τη φυγή του Ιβάν Γιοβάνοβιτς τον Μάη του 2013.

Ο Τόμας Κρίστιανσεν κατατάσσεται τρίτος στη σχετική λίστα με τα πιο επιτυχημένα αποτελέσματα (με 6 νίκες, 2 ισοπαλίες και 3 ήττες), καθώς προηγούνται οι Τόρστεν Φινκ (με 8 νίκες, 3 ισοπαλίες και καμία ήττα) και Τιμούρ Κετσπάγια (με 8 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες). Πιο αποτυχημένος προπονητής στη λίστα κρίνεται ο Ντομίνγκος Πασιένσια, ο οποίος έφυγε μετά από οκτώ επίσημους αγώνες από τον ΑΠΟΕΛ.

Αξίζει να σημειώσουμε πάντως πως οι Φινκ και Κετσπάγια ανέλαβαν την ομάδα στη μέση τη σεζόν, χωρίς να έχουν το «βάρος» των πρώτων ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της ομάδας.

Το ρεκόρ αποτελεσμάτων των προπονητών στον ΑΠΟΕΛ μετά από 11 αγώνες:

Φινκ: 8 – 3 – 0
Κετσπάγια: 8 – 1 – 2
Κρίστιανσεν: 6 – 2 – 3
Δώνης: 5 – 2 – 4
Σέρτζιο: 3 – 5 – 3
Πασιένσια: 2 – 4 – 2 (μόνο 8 αγώνες)

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ