aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ φευγάτος Πάβλοβιτς και η Ομόνοια

Ο φευγάτος Πάβλοβιτς και η Ομόνοια

«Φευγάτο» έχουν τον Αντρίγια Πάβλοβιτς από την Ραπίντ Βιέννης τα Μέσα Ενημέρωσης της Αυστρίας. Η ιστοσελίδα «Kronen Zeitung» σε σημερινό της δημοσίευμα αναφέρεται στην περίπτωση του Σέρβου επιθετικού και σημειώνει πως τα δεδομένα σε σχέση με το Καλοκαίρι του 2018 είναι εντελώς διαφορετικά. Τότε στην Ραπίντ η μετεγγραφή Πάβλοβιτς είχε σκορπίσει ενθουσιασμό, αλλά δεν κατάφερε να δικαιώσει τις προσδοκίες.

Μάλιστα, σημειώνεται πως ο δανεισμός του στον ΑΠΟΕΛ έφερε ανακούφιση στην Ραπίντ Βιέννης. Το ερώτημα, πλέον, είναι το τι μέλλει γενέσθαι με τον 26χρονο επιθετικό, ο οποίος εκτός απρόοπτου δεν θα παραμείνει στο ρόστερ της αυστριακής ομάδας. Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά στην κρούση της Ομόνοιας με την υποσημείωση πως το ενδιαφέρον των πρασίνων έχει ατονήσει, ενώ υπάρχει φημολογία και για τον Ερυθρό Αστέρας.

Η Ραπίντ θα επιδιώξει να πωλήσει τον Πάβλοβιτς και να πάρει χρήματα, αλλά έως τώρα δεν προκύπτει κανένα ενδιαφέρον και έτσι ο ποδοσφαιριστής επέστρεψε στις προπονήσεις της Ραπίντ, καθώς έχει συμβόλαιο έως το Καλοκαίρι του 2021.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ