aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ο επανεμφανιζόμενος «πόλος»!

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

ΑΠΟΕΛ. Η λέξη αυτή από μόνη της αρκεί και περισσεύει για να αποδώσει στον φίλαθλο της καλαθόσφαιρας την οντότητα που κατέχει η γαλαζοκίτρινη ομάδα, η οποία κατά την περασμένη αγωνιστική περίοδο είχε (εξ)αναγκαστεί να προβεί σε πολιτική λιτότητας, ούτως ώστε να κλείσουν πολλές οικονομικές τρύπες…

Όλα δείχνουν ότι η πολιτική αυτή εγκαταλείπεται ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, από τη στιγμή που οι «μεγάλες τρύπες» έχουν κλείσει και επί τούτου, τα μηνύματα ότι ο ΑΠΟΕΛ θα ισχυροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό είναι πολλά. Ο Αντώνης Κωνσταντινίδης, είναι πέραν πάσης αμφιβολίας ο κορυφαίος Κύπριος προπονητής των τελευταίων χρόνων και αυτός θα βρίσκεται στο πηδάλιο της τεχνικής ηγεσίας (για δεύτερη φορά στην καριέρα του), αφού πριν από κάποιους μήνες επέστρεψε από την ξενιτιά.

Ο Κύπριος τεχνικός είχε πάρει κατά τις επαφές που είχε με τους ανθρώπους του ΑΠΟΕΛ, τις εγγυήσεις ότι η ομάδα θα είναι ικανή να διεκδικήσει και τους δυο τίτλους. Μέσω λοιπόν των κινήσεων ενίσχυσης που γίνονται αυτήν την περίοδο, βλέπει κανείς ότι εκείνα τα εχέγγυα δεν ήταν μόνο λόγια. Κάτι βέβαια που έχει να κάνει με τη μεθοδικότητα με την οποία λειτουργεί η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ.

Το ντόπιο στοιχείο είναι ήδη γεμάτο (μετά και τις τελευταίες προσθήκες), τη στιγμή που η τεχνική ηγεσία των γαλαζοκιτρίνων, συλλέγει στοιχεία από τη ξένη αγορά. Όλα λοιπόν δείχνουν ότι ο ΑΠΟΕΛ θα αποτελέσει κατά τη νέα σεζόν τον επανεμφανιζόμενο… πόλο, όπου ανήκουν οι διαχρονικοί πρωταγωνιστές του καλαθοσφαιρικού μας πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ