aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛ«Ο Ενσούε είχε κάτι παραπάνω από λεκτική αντιπαράθεση»

«Ο Ενσούε είχε κάτι παραπάνω από λεκτική αντιπαράθεση»

Δεν περνά απαρατήρητη η απόφαση του ΑΠΟΕΛ να λύσει μονομερώς το συμβόλαιο του Εμίλιο Ενσούε από τα ισπανικά Μέσα Ενημέρωσης. Η ιστοσελίδα ultimahora.es αναφέρεται στην απόφαση των γαλαζοκιτρίνων να δείξουν την πόρτα εξόδου στον ακραίο αμυντικό από τη Μαγιόρκα σημειώνοντας το σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε.

Στο δημοσίευμα τονίζεται η αναφορά του ΑΠΟΕΛ στην ανακοίνωση αποδέσμευσης του 29χρονου ποδοσφαιριστή ότι αγνόησε τις επανειλημμένες κλήσεις που του έγιναν για να δώσει τη θέση του στην πειθαρχική επιτροπή που διορίστηκε από τη διοίκηση.

Ακολούθως διερωτάται τι ήταν αυτό (σ.σ. το πολύ σοβαρό παράπτωμα που διέπραξε) ο Ενσούε και ανάγκασε τον ΑΠΟΕΛ να πάρει αυτή την απόφαση. «Προφανώς, ο ποδοσφαιριστής από τη Μαγιόρκα είχε κάτι παραπάνω από λεκτική αντιπαράθεση με τον Πάολο Τραμετσάνι κατά τη διάρκεια μίας προπόνησης την περασμένη βδομάδα. Δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά ήταν αρκετά σοβαρό για να αποφασίσει ο σύλλογος να απορρίψει τον ποδοσφαιριστή», καταλήγει το ρεπορτάζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ