aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛO εκατομμυριούχος στα 36 κύριος Ποτέ

O εκατομμυριούχος στα 36 κύριος Ποτέ

Ποδοσφαιριστής της Αντάνα είναι και επίσημα από το βράδυ της Παρασκευής (27/7) ο Μίκαελ Ποτέ. Αυτό που οι Τούρκοι είχαν δεδομένο με κάθε λεπτομέρεια, μέχρι και τη μέρα μετακόμισης του στην Τουρκία είχαν προβλέψει εδώ και μία βδομάδα, έγινε πραγματικότητα.

Ο επιθετικός από το Μπενίν, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ, κατατέθηκε συγκεκριμένο ποσό αποζημίωσης από τον ποδοσφαιριστή ούτως ώστε να μείνει ελεύθερος και να κάνει την επιθυμία του πραγματικότητα: να επιστρέψει στην Τουρκία.

Διαβάστε επίσης: Χάρισε τα «χρωστούμενα»… και έφυγε ο Ποτέ

Για δεύτερη φορά στην καριέρα του ο Ποτέ μετακομίζει από την Λευκωσία στην Τουρκία με προορισμό την ίδια ομάδα. Το έκανε το καλοκαίρι του 2015 όταν πωλήθηκε από την Ομόνοια στην Αντάνα, έναντι 200 χιλιάδων ευρώ, το κάνει και τρία χρόνια αργότερα αφήνοντας τον ΑΠΟΕΛ για να γίνει και πάλι «βασιλιάς», όπως τον αποκαλούν οι Τούρκοι.

Τον Σεπτέμβρη ο Ποτέ γίνεται 34 ετών, κατάφερε όμως να πάρει διετές συμβόλαιο συνεργασίας (ζήτησε τριετές όμως οι Τούρκοι δεν το αποδέχθηκαν) και οι συνολικές αποδοχές του θα φτάσουν το ένα εκατομμύριο δολάρια, σύμφωνα με τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης. Και δεν έχουμε λόγο να μην τα πιστέψουμε, καθώς όσα ανέφεραν τον τελευταίο μήνα αποδείχθηκαν πέρα για πέρα αληθινά.

Διαβάστε επίσης: Welcome back king Pote!!! (video)

Ο Αφρικανός και στη δεύτερη θητεία του έκατσε μόνο ένα χρόνο στην Κύπρο. Από τον ΑΠΟΕΛ έγινε πλουσιότερος κατά 300 χιλιάδες ευρώ, τόσα ήταν το συμβόλαιο του την περσινή χρονιά, αγωνίστηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην καριέρα του και πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πλέον, ρίχνει «άγκυρα» στην Αντάνα, η οποία προτίθεται να του δώσει ρόλο στις ακαδημίες της ομάδας όταν σταματήσει το ποδόσφαιρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ