aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Εφραίμ (τους) έβαλε φωτιά! (video)

Ο Εφραίμ (τους) έβαλε φωτιά! (video)

Σαν από μηχανής… Θεός ο Γιώργος Εφραίμ σκόραρε τρία λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο και να αναπτερώσει τις ελπίδες του ΑΠΟΕΛ για πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι γαλαζοκίτρινοι ηττήθηκαν από τη Ρόζενμποργκ με 2-1 σε ένα παιχνίδι που εμφάνιση τους δεν ήταν καλή, όμως το γκολ του διεθνή ακραίου επιθετικού τους έβαλε για τα καλά στο κόλπο της πρόκρισης.

Στο πρώτο ημίχρονο οι ποδοσφαιριστές του Κρίστιανσεν… παραπατούσαν και δεν μπόρεσαν ποτέ να μπουν στο κλίμα του παιχνιδιού. Η Ρόζενμποργκ εκμεταλλεύτηκε το γεγονός αυτό και αφού επέβαλε τον ρυθμό της πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Γκιτγιάερ (22′) και Σκιέλβικ (45’+1). Το ημίχρονο έκλεισε με τον χειρότερο τρόπο για τον ΑΠΟΕΛ.

Στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε, τουλάχιστον μετά το 65′ και την είσοδο στο γήπεδο των Ορλάντι και Εφραίμ. Αμφότεροι βοήθησαν πολύ την ομάδα τους στην κυκλοφορία της μπάλας και αφού οι γαλαζοκίτρινοι ανέβασαν την απόδοση τους έφτασαν στο γκολ με τον Κύπριο εξτρέμ στο 68′.

Ο Γιαννώτας έκανε τη σέντρα, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Εφραίμ με δυνατό σουτ… κάρφωσε τη Ρόζενμποργκ για το 2-1. Το γκολ βοήθησε πολύ (κυρίως) ψυχολογικά τους γαλαζοκίτρινους, οι οποίοι μέχρι το φινάλε ήταν το απόλυτο αφεντικό και αφού πίεσαν πολύ για το 2-2, έφτασαν μία ανάσα από το να το πετύχουν, αλλά σε κενή εστία στο 90’+1 ο Ντε Καμάργκο δεν βρήκε την μπάλα.

NIC_5737Ρόζενμποργκ (Κάρι Ινγκεμπρίγκτσεν): Κουαράσι, Σβένσον, Ρεγκινιούνσεν, Εϊγιόλφσον, Σκιέλβικ, Γιένσεν, Κονράντσεν, Μιντσγιό (80′ Βίλχαλμσον), Χέλαντ, Ντε Λανλάι (75′ Μπακένγκα), Γκιτγιάερ.

ΑΠΟΕΛ (Τόμας Κρίστιανσεν): Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Αστίθ, Καρλάο, Αλεξάνδρου, Μοράις, Βινίσιους, Αρτυματάς (59′ Ορλάντι), Βάντερ (65′ Εφραίμ), Γιαννώτας, Σωτηρίου (77′ Ντε Καμάργκο).

Σκόρερ: Γκιτγιάερ 22′, Σκιέλβικ 45’+1/ Εφραίμ 68′

Κίτρινες: Σβένσον / Αστίθ, Καρλάο

Αποβολές: –

Γήπεδο: Λέρκενταλ

Θεατές: 16.000

Διαιτητής: Σλάβκο Βίνσιτς (Σλοβενία)

Α’ Βοηθός: Μπόγιαν Ουλ

Β’ Βοηθός:Τόμας Κλάντσνικ

4ος: Ντράγκοσλαβ Πέριτς

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ