aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Εφραίμ (κι ο μάνατζερ του) ξέρει καλά…

Ο Εφραίμ (κι ο μάνατζερ του) ξέρει καλά…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Βρισκόμαστε στα μέσα Νοεμβρίου και έχουν αρχίσει τα όργανα για μετεγγραφές, ανανεώσεις και η προσπάθεια απ’ όλες τις ομάδες να ενισχυθούν στη χειμερινή μετεγγραφική περίοδο. Ένα από τα «καυτά» ονόματα που άρχισε ήδη να συζητείται είναι αυτό του Γιώργου Εφραίμ, για ευνόητους λόγους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ΑΠΟΕΛ, το συμβόλαιο του Κύπριου διεθνή είναι γύρω στις 230.000 – 250.000 ευρώ, χώρια τα πριμ, από πιθανή κατάκτηση του πρωταθλήματος, πρόκριση από τον όμιλο στο Γιουρόπα Λιγκ και πάει λέγοντας.

Ο ΑΠΟΕΛ έστειλε το μήνυμα στον ποδοσφαιριστή, μέσα από μια πρώτη κουβέντα που έγινε -με τον μάνατζερ του- πως θέλει η συνεργασία τους να συνεχιστεί για πολλά ακόμα χρόνια. Ο 27χρονος ακραίος επιθετικός, από τη μεριά του, φάνηκε να είναι θετικός στην ανανέωση (για άλλη μια τριετία), με την προϋπόθεση ωστόσο πως στο νέο συμβόλαιο θα υπάρξει μια σχετική αύξηση αποδοχών.

Εκ των πραγμάτων –και εφόσον ισχύουν οι πληροφορίες- οι δυο πλευρές θα μπουν σε συζητήσεις, καθώς θα έχει ενδιαφέρον (και) η τοποθέτηση του ΑΠΟΕΛ. Το ότι ο Εφραίμ έχει πολλά χρόνια μπάλας μπροστά του, όπως επίσης και το γεγονός ότι αποτελεί αυτή τη στιγμή (μαζί με τον Πιέρο) το πολυτιμότερο περιουσιακό στοιχείο σε έμψυχο δυναμικό, δεν τα αμφισβητεί κανείς.

Με όλα τα πιο πάνω θα πρέπει να πάρουμε ως δεδομένο ότι ο Εφραίμ ακόμα κι αν δεν τα βρει με τους γαλαζοκίτρινους, το πιθανότερο είναι να αναζητήσει τον επόμενο του ποδοσφαιρικό σταθμό εκτός Κύπρου. Γιατί αλήθεια, υπάρχει αυτή τη στιγμή ομάδα (στην Κύπρο) που να δίνει περισσότερα απ’ όσα παίρνει ο παίκτης αυτή τη στιγμή στον ΑΠΟΕΛ;

Θεωρητικά πάντοτε ομιλούντες όχι. Επομένως αν ο Εφραίμ δεν τα βρει με τους γαλαζοκίτρινους θα κοιτάξει για τον επόμενο ποδοσφαιρικό του σταθμό εκτός Κύπρου. Επειδή όμως ο Γιώργος γνωρίζει από πρώτο χέρι τι πάει να πει «ξενιτεία», αν μη τι άλλο το εξωτερικό δεν είναι η προτεραιότητα του.

Ειδικά σε μια περίοδο που όλα φαίνεται να του πηγαίνουν πρίμα. Στη φάση που βρίσκεται δύσκολα θα πάρει οποιαδήποτε ρίσκα, σε μια περίοδο μάλιστα που τόσο η οικονομική κρίση επιτείνεται, αλλά και η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα στο ποδόσφαιρο (σε πολλούς συλλόγους) καλά κρατεί. Εκτός κι αν πάλι του κάτσει τόσο καλό και «γαργαλστικό» που δεν θα μπορέσει να αντισταθεί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ