aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Εφραίμ είπε… χαρτί και καλαμάρι τι ζήτησε ο Ίνγκεμπριγκτσεν

Ο Εφραίμ είπε… χαρτί και καλαμάρι τι ζήτησε ο Ίνγκεμπριγκτσεν

Χαρούμενος για την εμφάνιση και το γκολ του στον αγώνα με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου δήλωσε ο Γιώργος Εφραίμ μετά την ευρεία νίκη με 4-0 του ΑΠΟΕΛ. Ο Κύπριος εξτρέμ αναφέρθηκε και στις οδηγίες του νεόυ προπονητή της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τους τρεις βαθμούς και το δικό μου ξεκίνημα στη νέα χρονιά. Θέλαμε να αρχίσουμε να φτιάχνουμε ευκαιρίες, αυτό έπρεπε να κάνουμε για να αρχίσουν να έρχονται τα τέρματα. Αυτό κρατάω. Ο νέος προπονητής ήθελε να περάσει από την αρχή τη δική του φιλοσοφία. Θέλει πιο επιθετικό πλάνο, να ξέρει τι κάνει ο καθένας στο γήπεδο και να υπάρχει μεγαλύτερη πειθαρχία, να έχει ο καθένας τη θέση του. Μας πέρασε οδηγίες, αλλά πρέπει και μόνοι μας να βρούμε τρόπο να έχουμε φαντασία και να δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες. Για όποιον παίκτη σκοράρει είναι σημαντικό. Έχει πολλούς καλούς ποδοσφαιριστές, κάποιοι θα πάρουν ευκαιρίες και πρέπει να τις εκμεταλλευτούν. Ήθελα να αφιερώσω το γκολ στον μικρό μου φίλο Κωνσταντίνο που το περίμενε εδώ και καιρό».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ