aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Εφραίμ είναι εδώ και περιμένει… τον Τραμετσάνι!

Ο Εφραίμ είναι εδώ και περιμένει… τον Τραμετσάνι!

Είναι αλήθεια ότι ο Γιώργος Εφραίμ δεν διανύει και το καλύτερο διάστημα της καριέρας του, καθώς κατά την φετινή σεζόν, με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ μετράει μόλις 13 συμμετοχές και μόλις τρεις βασικός (πέτυχε ένα γκολ)!

Ωστόσο, στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ (16/02, 2-2) μπήκε στον αγώνα (78’) και μέσα σε δύο λεπτά (83’ 85’) έδωσε ισάριθμες ασίστ στον Μπέζιακ και κατάφερε να προσδώσει τα μέγιστα ούτως ώστε να βοηθήσει την ομάδα του να πάρει στο τέλος του αγώνα τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στην φάση του 83’ ο Εφραίμ έπειτα από γύρισμα του Μπάλογκ, πήρε την πρώτη κεφαλιά και έδωσε γκολ πάρε βάλε στον Μπέζιακ. Στο 85’ εκτέλεσε υποδειγματικά το κόρνερ και ο Σλοβένος επιθετικός κέρδισε τους πάντες στον αέρα διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα (2-2).

Ο Κύπριος διεθνής  πραγματοποίησε ίσως την πιο καλή του φετινή εμφάνιση με την γαλαζοκίτρινη εμφάνιση και έδειξε πανέτοιμος να βοηθήσει τον ΑΠΟΕΛ στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Βέβαια, μένει να δούμε αν ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων, Παόλο Τραμετσάνι πιστεύει στις δυνατότητες του και του δώσει φανέλα βασικού στα επόμενα παιχνίδια της ομάδας του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ