aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ… εφιάλτης ΑΠΟΕΛ «τρώει» τον Μπέντο (στην έξοδο ο Πορτογάλος)

Ο… εφιάλτης ΑΠΟΕΛ «τρώει» τον Μπέντο (στην έξοδο ο Πορτογάλος)

Από το βράδυ της Πέμπτης στην Κύπρο, ο… εφιάλτης του Μπέντο απέκτησε όνομα και λέγεται ΑΠΟΕΛ. Όπως είχε συμβεί και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στο «Καραϊσκάκης» έτσι και τώρα η ομάδα του Τόμας Κρίστιανσεν κατάφερε να βάλει σε μεγάλους μπελάδες τον Πορτογάλο ο οποίος σύμφωνα με Ελλαδικά δημοσιεύματα, αυτή τη φορά βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Η άσχημη εμφάνιση στην Κύπρο και η ήττα από τον ΑΠΟΕΛ που έφερε τη 2η θέση στον όμιλο του Europa League για τον Ολυμπιακό, φαίνεται ότι αποτέλεσε τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Πάουλο Μπέντο.

Όπως αναφέρει το «Goal» Ελλάδος, ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται στην έξοδο και η κατάσταση φαίνεται πολύ δύσκολο να αλλάξει, ακόμη κι αν οι ερυθρόλευκοι φύγουν με το διπλό από τα Γιάννενα. Μάλιστα οι πρωταθλητές εμφανίζονται να βρίσκονται ήδη στην αναζήτηση για την επόμενη μέρα στον πάγκο της ομάδας. Ήδη, οι μουρμούρες είναι πολλές, επειδή ο Ολυμπιακός δεν αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και μοιάζει να… αγκομαχάει στο χορτάρι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ