aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Διεθνή Ποδοσφαιρικά Νέα | Διεθνή Αθλητικά ΝέαCHAMPIONS LEAGUEΟ έμπειρος ΑΠΟΕΛ, ο Κριστιάνο και οι απουσίες

Ο έμπειρος ΑΠΟΕΛ, ο Κριστιάνο και οι απουσίες

Ο προπονητής της Ρεάλ, Ζινεντίν Ζιντάν,παρέθεσε σήμερα το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

Αναλυτικά: «Χαιρόμαστε πρώτα από όλα που επιστρέφουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είμαστε οι κάτοχοι, αλλά αυτό το Τσάμπιονς Λιγκ τώρα ξεκινά. Έχουμε φιλοδοξίες και σ’ αυτό. Θα είναι δύσκολα τα πράγματα, το ξέρουμε. Δεν μας ανησυχούν οι ισοπαλίες. Αύριο θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλύτερα και να κερδίσουμε. Δεν ανησυχούμε. Μέσα στη σεζόν θα υπάρχουν και αρνητικά αποτελέσματα.

Για το ροτέιτιον: «Εσείς κάνετε τη δουλειά σας κι εγώ κάνω τη δική μου, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εγώ πιστεύω ότι με το ρόστερ που έχουμε μπορούμε να κάνουμε πολλά. Έχουμε πολλά παιχνίδια και η ιδέα μου δεν αλλάζει ως προς τον τρόπο που θα παίζουν. Σέβομαι τις απόψεις των άλλων, αλλά δεν θα αλλάξω τη δική μου άποψη».

Για το ποιος θα αγωνιστεί στη θέση του Μπενζεμά: «Εγώ και οι παίκτες ξέρουμε, οι υπόλοιποι θα μάθετε αύριο. Ο Κριστιάνο είναι πολύ καλά, είναι συγκεντρωμένος και χαίρεται πολύ που θα ξαναπαίξει, αυτό είναι που του αρέσει».

Αν είναι μεγάλο φαβορί η Ρεάλ και φέτος και αν υπάρχει πίεση: «Εδώ υπάρχει πίεση και στα φιλικά, είμαστε συνηθισμένοι. Στο Τσάμπιονς Λιγκ είμαστε φαβορί, όπως και πολλές άλλες ομάδες, αυτό δεν αλλάζει. Πρέπει, όμως, πρώτα να ξεκινήσουμε καλά σ’ αυτό το Τσάμπιονς Λιγκ. Εσύ μου λες αν θα κερδίσουμε το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά για να το κερδίσουμε θα πρέπει πρώτα αύριο να κερδίσουμε. Να κερδίσουμε έναν αντίπαλο που έχει εμπειρία και που αν έχει την ευκαιρία να κάνει ένα καλό παιχνίδι, θα το κάνει. Οπότε πρώτα πρέπει να παίξουμε καλά αύριο».

Για τους τραυματίες: «Ο Βαράν είναι έτοιμος, ο Ασένσιο έχει ακόμη ενοχλήσεις, θα δούμε αύριο οριστικά».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ