aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ δύσκολος ρόλος της διοίκησης Πετρίδη στη σχέση Εφραίμ – Τραμετσάνι

Ο δύσκολος ρόλος της διοίκησης Πετρίδη στη σχέση Εφραίμ – Τραμετσάνι

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Από τη μία ο Πάολο Τραμετσάνι, από την άλλη ο Γιώργος Εφραίμ και στη… μέση η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ. Η απουσία του Κύπριου διεθνούς εξτρέμ από τη λίστα των ποδοσφαιριστών που κατατέθηκε στην ΟΥΕΦΑ και θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους δύο αγώνες με την Σουτιέσκα, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, αποτελεί το μόνιμο θέμα συζήτησης των πλείστων φίλων της ομάδας.

Μια ματιά στα σχόλια των οπαδών του ΑΠΟΕΛ, που ακολούθησαν της ανακοίνωσης των πρωταθλητών στους επίσημους λογαριασμούς της ομάδας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αρκεί για να αντιληφθεί κανείς ότι η μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου τα έχει με τον Πάολο Τραμετσάνι για τον χειρισμό του στην περίπτωση του Εφραίμ. Αρκετοί χαρακτηρίζουν προκλητικό το γεγονός ότι τον κράτησε (όπως και τους Αλωνεύτη – Μηνά Αντωνίου) στον πάγκο για 120’ στο φιλικό με την Δόξα και αδικαιολόγητο πως ένας ποδοσφαιριστής με την ποιότητα του Εφραίμ δεν έχει θέση στη λίστα με τους 17 ξένους που δηλώθηκε στην ΟΥΕΦΑ.

Διαβάστε επίσης: Τροχιοδεικτικά από τον Τραμετσάνι, λίγο πριν τον «πάτο» Εφραίμ – Αλωνεύτης

Μερικοί τάσσονται υπέρ του Ιταλού και θεωρούν ότι ο Εφραίμ δεν δουλεύει όσο θα έπρεπε, ενώ άλλοι καταλογίζουν ευθύνες στη διοίκηση με την αιτιολογία πως δεν λύνει το ζήτημα. Η αλήθεια είναι πως ο ρόλος της διοίκησης και συγκεκριμένα του προέδρου, Πρόδρομου Πετρίδη, στο συγκεκριμένο θέμα δεν είναι και ο πιο εύκολος. Σε μία ομάδα, σε ότι αφορά τα αγωνιστικά ζητήματα, «κουμάντο» κάνει ο προπονητής. Άλλωστε, πολλές φορές στο παρελθόν η διοίκηση Πετρίδη έχει κατηγορηθεί για το αντίθετο. Άρα, όπως δημόσια λέχθηκε δια στόματος του εκπροσώπου Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριου Πετεβίνου η απόφαση για το ποιοι αγωνίζονται και ποιοι όχι είναι καθαρά του προπονητή και δεν υπάρχει κάτι… πίσω από αυτό. Ξεκαθαρίστηκε πως ο Πάολο Τραμετσάνι δεν έχει μεταφέρει οτιδήποτε στη διοίκηση σχετικά με τον Εφραίμ και ότι αφορά επιλογές του στο αγωνιστικό κομμάτι.

Διαβάστε επίσης: Τραβάει το σκοινί στα άκρα με Εφραίμ ο Τραμετσάνι

Την ίδια ώρα, σαφώς και το όλο θέμα «βασανίζει» τη διοίκηση των πρωταθλητών, αφού ο Εφραίμ είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος Κύπριος του πρωταθλήματος και ποδοσφαιριστής με μεγάλη προσφορά στον ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια. Ο Πρόδρομος Πετρίδης έχει σε ιδιαίτερη εκτίμηση τον Εφραίμ, τόσο για τις εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου ικανότητές του, όσο και για τον χαρακτήρα του. Το ίδιο ισχύει και από την πλευρά του 30χρονου εξτρέμ, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν έχει εξωτερικεύσει τα συναισθήματά του και περιμένει την… μπόρα να περάσει. Για πόσο ακόμα, όμως;

Διαβάστε επίσης: «Βράζουν» για Εφραίμ: «Έχει πτήση για Μιλάνο, εν για πίκκα που το κάμνει»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ