aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Ελληνικό Πρωτάθλημα | Ποδοσφαιρικά Νέα απο ΕλλάδαSUPERLEAGUEΟ Δώνης σταμάτησε τον Ολυμπιακό με την… τακτική του ΑΠΟΕΛ

Ο Δώνης σταμάτησε τον Ολυμπιακό με την… τακτική του ΑΠΟΕΛ

Εκπληκτική ήταν η χθεσινή (22/09) εμφάνιση του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Ο Γιώργος Δώνης έστησε με μαεστρία την ομάδα του, η οποία δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου από τους ερυθρόλευκους και αν ήταν λίγο πιο τυχερή θα μπορούσε ακόμη και να κέρδιζε τον αγώνα (1-1).

Πάντως, ο άλλοτε τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, έδωσε εξήγηση για το πλάνο του, τονίζοντας πως ήταν τακτική που χρησιμοποίησε και με τους γαλαζοκίτρινους στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Είναι ένα πλάνο που το έχω χρησιμοποιήσει με τον ΑΠΟΕΛ στο Τσάμπιονς Λιγκ. 4-4-2, άμυνα σε κάθε ζώνη… Το εύκολο πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι να καταστρέψεις με μια καλή τακτική. Δώσαμε στον αντίπαλο τη μπάλα να τη φέρει στη μεσαία ζώνη που ήταν κοντά οι γραμμές μας. Στη μοναδική φάση που η μπάλα μπήκε εύκολα στην περιοχή μας, δεχθήκαμε το γκολ. Κοιτάξαμε τις μεγάλες μπάλες, να τρέξουμε για τις δεύτερες… Ο βαθμός αυτοπεποίθησής μας με τη μπάλα δεν ήταν ο καλύτερος… Δεν ήταν καλές οι επιλογές μας στο πρώτο ημίχρονο. Κρατάω την προσπάθεια και τη μαχητικότητα», ήταν όλα όσα δήλωσε ο Δώνης για την ισοπαλία στο χθεσινό (22/09) ντέρμπι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ