aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Δώνης παίρνει τα μέτρα του

Ο Δώνης παίρνει τα μέτρα του

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Το ντέρμπι με τον Απόλλωνα πήρε αναβολή και στον ΑΠΟΕΛ, όπως είπε και ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος, «δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα γι’ αυτό», με τους γαλαζοκίτρινους να περιμένουν πλέον την ΚΟΠ να ορίσει τη νέα ημερομηνία για τον αγώνα. Έτσι η προσοχή πλέον επικεντρώνεται στον αγώνα με τον Εθνικό στο Δασάκι.

Ένα παιχνίδι, όπου ο ΑΠΟΕΛ θα συναντήσει ένα διψασμένο και αποφασισμένο για βαθμούς Εθνικό, με τον Γιώργο Δώνη να παίρνει τα μέτρα και τις αποφάσεις του. Αποφάσεις που σίγουρα δεν θα είναι ίδιες με αυτές που πήρε για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, σε ό,τι αφορά φυσικά την τακτική, αλλά και σε κάποια πρόσωπα της ενδεκάδας.

Το πιθανότερο σενάριο είναι πως ο ΑΠΟΕΛ θα πάει με πιο επιθετικό πλάνο και ενδεχομένως με κάποιες αλλαγές προσώπων, σε σχέση με τους έντεκα που είχε δηλώσει για να αρχίσουν το ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Όλα αυτά αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα και από τη σημερινή τελευταία προπόνηση, οπόταν και ο Ελλαδίτης τεχνικός θα ανακοινώσει την αποστολή για το παιχνίδι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ