aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Δώνης για το ντέρμπι και την ποιότητα

Ο Δώνης για το ντέρμπι και την ποιότητα

Απόλυτα ικανοποιημένος με την νίκη και από την συνολική εμφάνιση της ομάδας του παρουσιάστηκε στην συνέντευξη Τύπου ο Γιώργος Δώνης ο οποίος μεταξύ άλλων στάθηκε στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν τον αγώνα οι παίκτες του μετά που ο ΑΠΟΕΛ παίρνει το προβάδισμα.

Δέχθηκε αντικείμενο στο κεφάλι ο Δώνης κι αποχώρησε (vids & pic)

Αρχικά ανέφερε: «Η διαδικασία των πλέι οφ είναι μια διαδικασία δύσκολη, κάθε παιχνίδι ένα ντέρμπι και οι βαθμοί πολύ σημαντικοί. Άρα είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζουμε την καλή πορεία μας και νικήσαμε σε αυτό το ματς. Στα πρώτα 20 λεπτά δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο με πολλά φάουλ εκατέρωθεν και οι ομάδες δεν μπορούσαν να χτίσουνε επιθέσεις. Από το 20΄ μέχρι το 70΄ η ομάδα μου ήταν κυρίαρχη στο παιχνίδι, φέραμε την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, κάναμε φάσεις και προϋποθέσεις και δίκαια προηγηθήκαμε. Μετά το 70 η Ομόνοια έψαξε κάτι περισσότερο. Θα σταθώ σε ένα παράξενο πράγμα που συμβαίνει σε όλο το πρωτάθλημα. Το πρόβλημα στην αμυντική μας γραμμή δεν είναι οι οργανωμένη άμυνα μας. Το πρόβλημα είναι όταν η μπάλα καίει και κάνουμε εύκολα λάθη δίνοντας την μπάλα στον αντίπαλο.  Η ατομική ποιότητα δεν είναι ικανοποιητική ή πάνω σε πίεση και έχοντας το σκορ είμαστε πιο χαλαροί. Οι παίκτες μου πρέπει να αποφασίσουν τι ισχύει και αν φταίει η ατομική ποιότητα πρέπει να βελτιωθούν για να δείξουν ότι έχουν θέση στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ».

«Πάτησε» ξανά την Ομόνοια και επέστρεψε στην κορυφή

Σε διευκρινιστική ερώτηση για το τι εννοεί ακριβώς ο Γιώργος Δώνης επεσήμανε: «Ένα κομμάτι μπορεί να είναι η χημεία και υπάρχουν ελαφρυντικά λόγω τραυματισμών. Στα στημένα είναι μικρό το ποσοστό που δεχθήκαμε γκολ. Εμείς δεχθήκαμε πολλά γκολ όταν χάνουμε την μπάλα στο δικό μας μισό. Και τον Κιελίνι να έχεις αμυντικό είναι δύσκολο όταν γίνει η λάθος πάσα από τον αμυντικό μέσο. Είναι θέμα υπευθυνότητας. Αν είναι θέμα ποιότητας δεν διορθώνεται αλλά αλλάζεται».

Ζήτησε πέναλτι ο ΑΠΟΕΛ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ