aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

«Ο διάβολος έχει πολλά ποδάρια…»

«Διαβάζουμε συνεχώς διάφορα δημοσιεύματα περί απόφασης αποδέσμευσης ποδοσφαιριστών μας, που διατηρούν συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΠΟΕΛ και για την επόμενη χρονιά. Ξεκαθαρίζουμε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ που διατηρούν συμβόλαιο έχουν καλεστεί για να παρευρίσκονται στις προπονήσεις της ομάδας και στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ας σταματήσουν λοιπόν οι “πληροφοριοδότες” και τα ΜΜΕ να αναπαράγουν ψευδείς ειδήσεις προκαλώντας την κοινή γνώμη».

Το εν λόγω σκέλος αποτελεί την πρώτη παράγραφο μακροσκελούς ανακοίνωσης που εξέδωσε ο ΑΠΟΕΛ, ημερομηνίας 10 Ιουνίου 2022. Δηλαδή, την περασμένη Παρασκευή. Εξαπέλυε κατά μέτωπον επίθεση στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, καλώντας μάλιστα τους ΑΠΟΕΛίστες να λειτουργούν με σύνεση και κριτική σκέψη απέναντι σε όλους όσοι αναπαράγουν ειδήσεις που αφορούν στην ομάδα, όπως σημειωνόταν χαρακτηριστικά. Το έσπρωξε και πιο κάτω το ζήτημα, καλώντας τους φίλους των γαλαζοκιτρίνων να απομονώσουν, μη προσφέροντας απλόχερα clicks, αυτούς που έχουν ως στόχο να τους ξεγελούν με τέτοιας μορφής «ειδήσεις» για να γράφουν νούμερα.

Γιατί έπραξε κάτι τέτοιο; Θα είχαν στην ομάδα τους δικούς τους λόγους. Ωστόσο, «ο διάβολος έχει πολλά ποδάρια», λέει ο λαός μας. Πριν περάσει ούτε μία εβδομάδα από την αιχμηρή ανακοίνωση, ο ΑΠΟΕΛ ήλθε να επιβεβαιώσει εν πολλοίς τα ΜΜΕ. Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε χθες, ενημέρωσε για την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Τορνίκε Οκριασβίλι. Την ίδια ώρα, επιβεβαιώνεται από τα ενδότερα του προπονητικού κέντρου «Αρχάγγελος» πως ο Ντανίλο Κάμπος δεν επιστρέφει στην ομάδα, αφού ενημέρωσε ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στη χώρα του. Δηλαδή τη Βραζιλία. Κάτι που παρεμπιπτόντως είχε εκφράσει και τον περασμένο Ιανουάριο!

Για τους δύο από τους τέσσερις ποδοσφαιριστές για τους οποίους γραφόταν ότι το μέλλον τους ήταν εξαιρετικά επισφαλές ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, προκύπτει πλήρης επιβεβαίωση της πλειονότητας των ΜΜΕ. Εάν θα υπάρξουν εξελίξεις και με τους Ισάμ Τσεπάκ, Σιμόνε Σκουφέτ που δεν απέδωσαν τα προσδοκώμενα στη λήξασα σεζόν, ουδείς μπορεί να γράψει κάτι με σιγουριά. Το μόνο σίγουρο είναι πως τα πάντα ήταν και παραμένουν ρευστά. Ιδιαίτερα για τον δεξιό οπισθοφύλακα που πέρασε πέρσι απαρατήρητος.

Τα ευκόλως εννοούμενα, λοιπόν, παραλείπονται. Και ο νοών νοείτω.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ