aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Χιώτης επέλεξε τον MVP της επικής πορείας του ΑΠΟΕΛ στους «8»

Ο Χιώτης επέλεξε τον MVP της επικής πορείας του ΑΠΟΕΛ στους «8»

Για να καταφέρει μία κυπριακή ομάδα να προκριθεί στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ ο άθλος είχε πολλούς πρωταγωνιστές. Στην θρυλική πορεία του ΑΠΟΕΛ μέχρι τα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης διέπρεψαν αρκετοί, αν όχι όλοι όσοι συγκροτούσαν το οικοδόμημα των γαλαζοκιτρίνων.

Από τον πρόεδρο Φοίβο Ερωτοκρίτου, μέχρι τον αείμνηστο φροντιστή της ομάδας, τον κ. Αντωνάκη Λουκά. Η διοικητική σταθερότητα, ο αρχιτέκτονας Ιβάν Γιοβάνοβιτς, οι συνεργάτες του και όλοι οι ποδοσφαιριστές. Άλλοι περισσότερο κι άλλοι λιγότερο συνέβαλαν τα μέγιστα ώστε ο ΑΠΟΕΛ να προκριθεί στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μιλώντας στον Active (107,4 & 102,5) και την εκπομπή «Βάλε ένα γκολ» o Διονύσης Χιώτης δεν είχε πρόβλημα να αναδείξει τον MVP της πορείας του ΑΠΟΕΛ, μετά από σχετική ερώτηση.

Διαβάστε επίσης: Η εξομολόγηση του Χιώτη: «Ανατρίχιασα, έλεγαν ευχαριστώ πριν τα πέναλτι!»

«Εκείνη την χρονιά αν πρέπει να σου πω ένα όνομα θα πω Αΐλτον. Έκανε απίστευτα πράγματα. Αν πρέπει να πω κι άλλα ονόματα θα πω όλη την ομάδα. Ήμασταν πραγματικά ομάδα. Αν πω άλλο όνομα θα αδικήσω κάποιον», ήταν η σχετική απάντηση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ