aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Μπεκάλι έλεγε πως ο ΑΠΟΕΛ είναι ομάδα Β’ Κατηγορίας!

Ο Μπεκάλι έλεγε πως ο ΑΠΟΕΛ είναι ομάδα Β’ Κατηγορίας!

Ο Τζίτζι Μεκάλι συνηθίζει να σοκάρει με τις δηλώσεις του στα ρουμανικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Ο πρόεδρος της Στεάουα είχε πιάσει στο στόμα του τον ΑΠΟΕΛ πριν από τρία χρόνια, αν και νόμιζε πως ήταν η… Χάποελ Τελ Αβίβ, λέγοντας πως είναι ομάδα Β’ Κατηγορίας!

Καμιά φορά, όμως, λένε «μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις» και δεν έχουν άδικο. Αν η ομάδα του Βουκουρεστίου και η αντίστοιχη της Λευκωσίας αποκλείσουν αντιστοίχως τις Σλόβαν Λίμπερετς και Ζρίνσκι Μόσταρ, θα τεθούν αντιμέτωπες στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και τότε ίσως πληρώσει τις βαριές κουβέντες του…

Πώς όμως του ήρθε τότε να προσβάλει τον ΑΠΟΕΛ; Ήθελε να πειράξει τον ομόλογό του της Βιιτόρουλ, Γκεόργκε Χάτζι, για τον αποκλεισμό με το βαρύ 4-0 από τους γαλαζοκίτρινους στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ 2017-18 (δρόμος πρωταθλητών). Ήταν στο πλαίσιο των επικοινωνιακών εντυπώσεων, καθώς η ομάδα του είχε αποκλείσει μία ημέρα προηγουμένως τη Σπάρτα Πράγας επίσης στο Τσάμπιονς Λιγκ (δρόμος μη πρωταθλητών).

Το παράκανε ασφαλώς, αλλά Μπεκάλι είναι αυτός, ανοίγει το στόμα του και… όποιον πάρει ο Χάρος! Παρακάτω το ρεπορτάζ και οι αυτούσιες δηλώσεις του, όπως δημοσιεύτηκαν στις 5 Αυγούστου 2017 στη ρουμανική ιστοσελίδα Sport.ro:

«Ο Τζίτζι Μπεκάλι επωφελήθηκε της πρόκρισης της Στεάουα στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ για να «πληρώσει» κάποιους αντίπαλους παράγοντες της Α’ Κατηγορίας.

Αφού κορόιδεψε τους παίκτες της Ντιναμό (σ.σ.: Βουκουρεστίου) για την αποτυχία τους απέναντι στην Μπιλμπάο, ο Μπεκάλι στόχευσε επίσης τον Γκεόργκε Χάτζι, προέδρο της Στεάουα που πήρε τον τίτλο την περασμένη σεζόν. Ο Μπεκάλι λέει ότι οι Κύπριοι του ΑΠΟΕΛ ήταν εξαιρετικά αδύναμοι και ότι η Βιιτόρουλ έπρεπε να κάνει παρέλαση με τη Στέαουα στη σημαντικότερη ευρωπαϊκή διοργάνωση.

“Δεν έχω δει ποτέ πιο αδύναμη ομάδα από αυτήν στη ζωή μου, ΑΠΟΕΛ… Τελ Αβίβ (σ.σ: με τον ΑΠΟΕΛ Λευκωσίας έπαιξε η Βιιτόρουλ). Ο Χάτζι είναι αναστατωμένος και είναι φυσιολογικό. Αυτή είναι η πιο αδύναμη ομάδα και το ξέρει. Έπρεπε να νικήσει με τρία, τέσσερα γκολ εδώ (σ.σ.: εννοεί στο πρώτο παιχνίδι), δεν ξέρω πώς θα μπορούσε να χάσει.

Δεν μπορούσα να ξέρω τι θα συνέβαινε (σ.σ.: εννοεί στη ρεβάνς), αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ στη μύτη μου, γι ‘αυτό προτίμησα να μην παρακολουθήσω. Δεν μπορούσα να συμβαδίσω με αυτό που ερχόταν. Και είδα 2-0, 3-0, 4-0… Δεν ξέρω τι συνέβη, νομίζω ότι ήταν κακή τύχη. Πώς να ηττηθείς από ομάδα Β’ Κατηγορίας με 4-0;”, είπε ο Μπέκαλι.

Η δήλωση έρχεται μια μέρα αφότου η Βιιτόρουλ δημοσίευσε ανακοίνωση στον ιστότοπό της, που συγχαίρει τη Στεάουα για την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Στεάουα θα συναντήσει τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στις 15 και 23 Αυγούστου ζωντανά στο ProTV».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ