aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Μπάλογκ των €622.000 ετησίως και η ρήτρα που δεν υπάρχει

Ο Μπάλογκ των €622.000 ετησίως και η ρήτρα που δεν υπάρχει

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

«Θα το δείτε, ο Μπάλογκ θα γίνει ο νέος Καβάνι», δήλωσε το καλοκαίρι του 2016 ο τότε πρόεδρος της Παλέρμο, Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι αιτιολογώντας τη δαπανηρή μετεγγραφή του Ούγγρου επιθετικού από την Ντεμπρετσένι.

Η ιταλική ομάδα έβγαλε από το ταμείο της 2.200.000 ευρώ για να αγοράσει τα δικαιώματα του ύψους 1.97μ. επιθετικού, ο οποίος τη σεζόν 2015/16 πέτυχε εφτά γκολ σε 37 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις στην Ουγγαρία και προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Παλέρμο.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Παλέρμο έχρισε τον Νόρμπερτ Μπάλογκ ως τον πιο ακριβοπληρωμένο Ούγγρο ποδοσφαιριστή στην ιστορία. Όπως είχε αποκαλύψει το συνολικό κόστος της μετεγγραφής του Μπάλογκ έφτασε τα 5.500.000 ευρώ, αφού οι συνολικές απολαβές του ποδοσφαιριστή (για συμβόλαιο 4,5 ετών) από τον Ιανουάριο του 2016 μέχρι το καλοκαίρι του 2020, όταν ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του με την ιταλική ομάδα, θα είναι 2.800.000!

Διαβάστε επίσης: Μπάλογκ-Νατέλ: Όταν δέχονται ήττα η ηλικία κι οι φτωχές επιδόσεις!

Οι μηνιαίες απολαβές του Μπάλογκ ανέρχονται στις 62.000 (!) ευρώ τον μήνα. Διευκρινίζουμε πως ο ΑΠΟΕΛ πληρώνει μέρος του ποσού με την Παλέρμο να καλύπτει τα υπόλοιπα. Ο 23χρονος επιθετικός τον τελευταίο μήνα ξεδιπλώνει τις αρετές του και την Κυριακή (24/2) έκρινε το μεγάλο ντέρμπι κορυφής με τον Απόλλωνα πετυχαίνοντας τον καθοριστικό 2-1.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Του πήρε την πρωτιά, τον «αέρα» και την… ισοβαθμία

Ο Μπάλογκ αγωνίζεται στον ΑΠΟΕΛ ως δανεικός μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου. Όπως δήλωσε ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων, Πρόδρομος Πετρίδης δεν υπάρχει οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή. Στο τέλος της σεζόν θα διαφανεί κατά πόσο θα υπάρξει «παραθυράκι» παραμονής του πανύψηλου φορ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ