aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ άτυχος Βάτερμαν και ο αντικαταστάτης

Ο άτυχος Βάτερμαν και ο αντικαταστάτης

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ

Στον ΑΠΟΕΛ έχουν αρχίσει ήδη την αναζήτηση αντικαταστάτη του Βάτερμαν. Κι αυτό γιατί μετά τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, ο Ολλανδός, διαπιστώθηκε εξάρθρωση ωμοπλάτης 3ου με 4ου βαθμού και θα αποφασιστεί άμεσα ο χρόνος στον οποίο θα υποβληθεί σε εγχείρηση.

Μ’ αυτά τα δεδομένα ο χρόνος απουσίας του άτυχου Βάτερμαν υπολογίζεται κοντά στους τρεις μήνες! Με ανάρτηση μάλιστα στο Twitter τους οι πρωταθλητές τονίζουν πως: «Μ’ αυτά τα δεδομένα ο ΑΠΟΕΛ θα προχωρήσει στην απόκτηση άνεργου τερματοφύλακα».

Τα πρώτα ονόματα που κυκλοφόρησαν ήταν του Ισπανού Σεσίλιο Πέρεθ (φωτό κάτω) και του Βούλγαρου Νικολάι Μιχαΐλοφ (κεντρική φωτό). Ο πρώτος είναι 32 χρονών και αγωνίστηκε στις Οσασούνα, Μαγιόρκα, Μάλαγα, Λας Πάλμας και ο δεύτερος είναι 29 χρονών και αγωνιζόταν στην Τουρκία στην Ιντμαν Γιουρντού και πιο παλιά σε Τβέντε και Λέφσκι, ενώ πέρασε και από τη Λίβερπουλ, χωρίς όμως να έχει χρόνο συμμετοχής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ