aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Αστίθ που δεν πρόλαβε και η γαλαζοκίτρινη «τράπουλα»

Ο Αστίθ που δεν πρόλαβε και η γαλαζοκίτρινη «τράπουλα»

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ για την τελευταία αγωνιστική της α’ φάσης του πρωταθλήματος. Αμέσως μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης ο Τόμας Κρίστιανσεν ανακοίνωσε την 20μελή αποστολή για τον αυριανό αγώνα (17:00) με αντίπαλο την Ομόνοια.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε πάλι ο Αστίθ και αποκλείστηκε από την αποστολή. Εκτός έμειναν, επίσης, οι τραυματίες Βινίσιους, Μπερτόλιο και ο τιμωρημένος με κάρτες Γιαννιώτας.

Την αποστολή απαρτίζουν οι ακόλουθοι παίκτες: Πάρντο, Βάτερμαν Μιλάνοφ, Χριστοφόρου, Αλεξάνδρου, Λάγο, Μερκής, Ιωάννου, Γιαμπερέ, Μοράις, Κάνιας, Αρτυματάς, Εμπεσίλιο, Αλωνεύτης, Εφραίμ, Βάντερ, Παπαφώτης, Σωτηρίου, Ντε Καμάργκο, Μπαράλ.

Εάν ο Κρίστιανσεν δεν προτιμήσει τον σχηματισμό 4-2-3-1, δηλαδή να χρησιμοποιήσει για πρώτη φορά στο αρχικό σχήμα τον Εμπεσίλιο σε ρόλο επιτελικού μέσου, τότε θα δούμε τον ΑΠΟΕΛ να καταβαίνει στο ντέρμπι με το σύστημα 4-4-2. Δηλαδή, μπροστά από τον Βάτερμαν θα είναι οι Μερκής και Γιαμπερέ, στα άκρα της άμυνας οι Μιλάνοφ, Ιωάννου (ή Λάγο) και ανασταλτικοί μέσοι οι Μοράις, Κάνιας.

Σε ρόλο ακραίων επιθετικών η μία θέση είναι καπαρωμένη από τον Εφραίμ και την άλλη διεκδικούν οι Αλωνεύτης, Βάντερ. Τέλος στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Σωτηρίου, με έναν εκ των Ντε Καμάργκο, Μπαράλ. Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ έχει καταλύσει στους ξενώνες του ΓΣΠ και έχει γίνει η καθιερωμένη ανάλυση αντιπάλου από τον Δάνο προπονητή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ