aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛO απρόβλεπτος Τραμετσάνι, μας έπιασε στον… ύπνο

O απρόβλεπτος Τραμετσάνι, μας έπιασε στον… ύπνο

Δεν υπάρχει άνθρωπος στην Κύπρο που να πρόβλεψε σωστά την ενδεκάδα που παρέταξε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Πάολο Τραμετσάνι στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Αρένα.

Το μόνιμο θέμα συζήτησης, εδώ και μέρες, ήταν η συμπερίληψη ή όχι του Τάαμαρι στο αρχικό σχήμα. Εν τέλει ο Ιορδανός έμεινε εκτός αποστολής και τη θέση του στο αρχικό σχήμα δεν παίρνει ο Εφραίμ, όπως όλοι προβλέπαμε, αλλά ο Στάθης Αλωνεύτης με τον Κύπριο εξτρέμ να βρίσκεται στην ενδεκάδα μετά τις 21 Οκτωβρίου και τον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΛ για την 6η αγωνιστική.

Διαβάστε επίσης: Με μεγάλες εκπλήξεις η ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ στην Αρένα

Στην ενδεκάδα επιστρέφει μετά τις 23 Σεπτεμβρίου και το βαρύ 2-5 από τη Δόξα ο Βάτερμαν, ο οποίος επιλέχθηκε αντί του Ρόμο που προέρχεται από μακρινό ταξίδι (αγωνίστηκε με την Εθνική Βενεζουέλας). Eκτός αποστολής έμεινε και ο Καρλάο με τους Μερκή-Ιωάννου να συνθέτουν για τρίτο συνεχόμενο ματς το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ενώ ο Ντελατόρε κέρδισε τη «μάχη» διεκδίκησης της θέσης του φουνταριστού από τον Ρέζα.

Διαβάστε επίσης: Live: ΑΕΚ – ΑΠΟΕΛ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ