aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΟ Απόλλων διέσυρε τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ! (pics)

Ο Απόλλων διέσυρε τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ! (pics)

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΘΩΜΑ

Μια τεράστια νίκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ πήρε ο Απόλλων, που νίκησε με 4-0 σε έναν αγώνα που είχε ήδη τελειώσει από το πρώτο δεκαπεντάλεπτο, όπου οι γαλάζιοι σκόραραν τα πρώτα τους τρία τέρματα. Ο Απόλλων με τη νίκη του «έριξε» τους γαλαζοκίτρινους από την κορυφή και είναι στην 1η θέση για πρώτη φορά στην τρέχουσα σεζόν. Τα γκολ του Απόλλωνα σκόραραν οι Σελάγια (4’), Γιάκολις (10’), Παπουλής (14’) και Μάγκλιτσα (49’), ενώ ο ΑΠΟΕΛ παρουσίασε ένα πάρα πολύ κακό πρόσωπο στην αναμέτρηση και δέχθηκε την μεγαλύτερη του ήττα την τρέχουσα σεζόν. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος για τις 25 Οκτωβρίου 2017, αλλά αναβλήθηκε λόγω ακαταλληλότητας του αγωνιστικού χώρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ιστορική τεσσάρα του Απόλλωνα!

Φουριόζος μπήκε στο ντέρμπι ο Απόλλων και μόλις στο πρώτο 15λεπτο είχε πάρει ένα τεράστιο προβάδισμα πρόκρισης. Στο 4’ ο Πέδρο έδωσε την μπάλα στον Σελάγια, ο οποίος με δυνατό σουτ από πλάγια θέση, άνοιξε το σκορ, ενώ στο 10’ ο Γιάκολις μπήκε από δεξιά αφύλακτος στην περιοχή του ΑΠΟΕΛ και με σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 14’ ο Σελάγια έδωσε μία πολύ ωραία ασίστ στον Παπουλή, που με πλασέ έκανε το 0-3, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποδοκιμάστηκαν έντονα Πέδρο-Μερκής

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλων έκανε το 4-0 στο 49’ με τον Μάγκλιτσα και η συνέχεια κύλησε χωρίς κάποια φάση, με κάποια δυνατά όμως φάουλ από τους ποδοσφαιριστές. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά την επόμενη αγωνιστική (31/1), αφού είναι προγραμματισμένος ο αγώνας του β’ γύρου του πρωταθλήματος. Υπενθυμίζουμε ότι το ερχόμενο σαββατοκύριακο δεν θα γίνουν αγώνες, λόγω της διεξαγωγής των Προεδρικών Εκλογών.

ΑΠΟΕΛ (Γιώργος Δώνης): Πέρεθ, Βούρος, Μοράις, Μερκής, Λάγο (37’ Εφραίμ), Ζαχίντ, Σόουζα, Σάλαϊ (62’ Ιωάννου), Εμπεσίλιο, Ορ (62’ Αλωνεύτης), Ποτέ.

Απόλλων (Σωφρόνης Αυγουστή): Βάλε, Πέδρο (78’ Στυλιανού), Γιούστε, Ρομπέρζ, Ζάντερ, Σατσέτι, Άλεφ, Παπουλής (73’ Άλαν), Γιάκολις, Μάγκλιτσα (63’ Σκέμπρι), Σελάγια.

Σκόρερ: 4’ Σελάγια, 10’ Γιάκολις, 14’ Παπουλής, 49’ Μάγκλιτσα.

Κίτρινες: Μερκής, Βούρος, Ιωάννου, Ζαχίντ / Σελάγια, Σατσέτι (8η).

Κόκκινες: -.

Γήπεδο: ΓΣΠ.

Διαιτητής: Λούκας Σωτηρίου.

Βοηθοί Διαιτητές: Μιχάλης Σωτηρίου και Ανδρέας Π. Ανδρέου.

Τέταρτος: Δημήτρης Μασιάς.

Παρατηρητής Διαιτησίας: Μιχάλης Αργυρού.

Η ζωντανή περιγραφή του αγώνα:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ